yagmur50 Kitapkurduuu 21+2 karnım,belim ve kasığımda ağrı oluyor benimde bugün kontrolden geldim doktorum rahmin büyüyor normal dedi 🙏🏻
esiaks Kitapkurduuu karnımın gerilmeye başladığı hissediyorum artık. Biraz yürüyüşümde değişti, yürürken nefes nefese kalıyorum şimdiden. Biraz fazla yürüdüğümde belim kalçam ağrıyor. Ama onun dışında gayet iyiyim çok şükür.
elvinimmm yagmur50 kızının durumu nasılmış napiyodu minnoş💜ben kizimi cok ozledim görmeyi gun sayıyorum hastaneye gitmek icin ama cok var gunler gecmiyor
elvinimmm 21+2 yim hic bir sıkıntı yasamadim cok sukur hamileligim cok güzel geçti sadece salgindan kalma öksürükle boğuşuyorum o kadar
Kitapkurduuu elvinimmm maşallah 💜 bende şimdiye kadar hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım 😅 bu hafta biraz geriliyor karnım
yagmur50 elvinimmm kızım hiç yüzünü göstermiyor teyzesi arkası dönüktü 🤭 hep öyle zaten çok şükür her şeyi normal 🙏🏻evet insan sürekli görmek istiyor şimdi 3 hafta nasıl geçecek bana 🤢
elvinimmm yagmur50 Benimkide surekli.eliyle yuzunu kapatıyo diye doktor bebek.solda die sola döndürdü beni oyle baktı görebilmistik 🤣
Cerennceren Kitapkurduuu Doktorunuza danistiniz mi bu durumu erken doğum belirtisi kasılma diyorlar çünkü
elvinimmm Kitapkurduuu ben 6 ocaga randevu aldim hastanemden bilerek o tarihe aldim 23+3 olmus olcam yuzunu biraz daha belirgin gorebilmei icin
Kitapkurduuu Cerennceren evet dün kontrole gittim bir sıkıntı yok dedi bir de bizimki fazla hareketli olduğu in geriliyor olabilir dedi ama her ihtimale karşı progestan verdi öyle olunca al bir tane veya magnezyum iç dedi