Tuba11 Gldn3406 bende inanmıyorum böyle şeylere ama ikiside doğru çıktı. İlkinde kız çıktı kızım oldu. İkincide erkek çıktı ve nasipse Şubat’ta kucağımıza alacaz oglumuzu 🙏
Bskaymazz Gldn3406 İlk hamileliğim de kız oldu çıkmıştı kızım oldu. 2. Gebeliğimde de kız diyordu cinsiyetimiz kız 🌸
Nilosfirarda19 Gldn3406 inanmıyorum pek ama ilki kız dedi tuttu,şimdi erkek diyor doktorumuz da %90 erkek dedi tesadüfen tuttu yani ikisi de 🤷🏻♀️
Aysugigi Benimde kız diyor çin takvimine göre ama doktor 11+3 te erkek dedi umarım çin takvimi değilde doktor yanılıyordur. Bu arada ilk çocuğum için baktım da erkek diyor ve erkek 🥰
Beyzas00 Bütün çin takvimi rus takvimi hepsine baktım erkek görünüyordu ama kızım olacak bende çok inanmıştım çin takvimine ama çok yanıltıcı bence 😃
Gldn3406 Bende yaptım kız gözüküyor pek inanmam biri demişti aklıma takıldı. İns doğrudur sağlıkla gelsin de🤲
en_guzel_emanetlerim Gldn3406 benim kızımda tutmadı erkek diyordu kızım oldu bu bebeğimde de inanmıyorum o yüzden
1anne2bebek__ Gldn3406 bende inanmıyorum ama hem Çin hem Rus takvimi kızımda da bu hamileliğimde de tuttu, anlamadım 😁