SedefBen Merhabalar bebeğim prematüre doğdu şu an hastanede küçük ve çok az anne sütü alıyor sürekli sağım yaptığım için çok birikti. Tekirdağ Malkara da ikamet ediyorum. İhtiyacı olan iletişime geçebilir.
neshakin SedefBen süt saklama poşedi alıp buzluğa atabilirsiniz ileriki dönemlerde kullanırsınız. Buzlukta 6 ay kadar saklanabilir.
Tubatgn SedefBen Canımız annemiz, Happy Kids Forum’da süt bankası etiketi kullanarak da post açabilirsiniz. Güzel düşünceniz için teşekkürler🌸
Merel SedefBen Canim niyetim cok guzel ama bebeginiz kiz mi erkek mi? Ayni cinsiyet de olan birine sut verin eger cok istiyor saniz cunku o kisi ile sut kardes oluyorlar.. Ama buzlukta beklete biliyor sunuz 6 ay ile 1 sene
siyahinci3 SedefBen Süt kardes oluyor sütünü verdiğiniz her bir çocuk da sizin Süt cocugunuz olmus oluyor.. o Cocuk sizin cocuklarinizin hepsi ile kardes olmus oluyor..Ama cok fazla sütünüz varsa bir yakinim sabun yapmisti anne sütlü
SedefBen neshakin öyle yaptım zaten poşetli halde 1 aya yakındır buzlukta fakat artık çok birikti ve koyacak yerim kalmadı.