Gulugulu Ay dayanamıyorum çok güzeller hem hamilellikte bi başka güzel geliyo tadları ya banamı öyle geliyo anlamadım😂🥲
ezgikrby Gulugulu bazı akşamlar yiyip içiyorum 😂 bebeğe bi faydası da yok zararı da yok bi sıkıntı yaşamadım 😂
Mello29 Gulugulu Cips canim istedikce yiyorum valla kolayi da hamileligin basinda bir kere ictim 2 gün burnumdan bile kola kusunca tek hamilelik degil bir daha ömrümde kola icer miyim bilmem
Tinasu Gulugulu ben cola içmezdim önceden hamileliğimde canım çok istedi içiyorum arada bir içimi serinletiyo sanki iyi geliyo 😅
Gulugulu ezgikrby bende hem bi cipsi oturup sonuna kadar yemiyorum en az iki gün falan gidyo yalnız yediyimde 😅
Rabia04_09 Gulugulu cipsi normalde çok severdim ama hamilelikte dokunmaya başladı hem yağlılık oranından hemde baharatlı oldu mu daha fazla midemi rahatsız ediyor o yüzden yemiyorum. Kolayı normalde çok nadir tüketirdim hamilelikten önce ama bazen asitli şeyler içme isteği geliyor binde bir 1 çay bardağı kadar içiyorum nefsimi köreltmek için 😂
pamukprensesss Gulugulu abartıya kaçmadıgi sürece yenebilir bence daha doğrusu ben yiyorum örneğin bir paket cipsiyi eşimle yememe rağmen bitiremem 2-3 sefer yeter bize tek oturuşta yemek sakıncalı olabilir kola da bazen akşam yemeklerinin yanında yarım bardak içiyorum
hayalperest2310 Gulugulu kola içiyorum arada valla içimi ferahlatıyor abur cubur sevmem ama hakkımı koladan yana kullanıyorum 😃
Paramedik16 Gulugulu valla canım çektikçe kolada içiyorum cips de yiyorum 🙋🏻♀️ 27 haftalığız çok şükür bebeklerim iyi (ikiz)
Mrvrntsv Kola yıllardır içmiyorum zaten . Cipste başlarda bikaç kez yemiştim sonra yemedim . Ama şu baharatlı gonglardan yiyorum yaa mısır pirinç patlağı 😋
Edafmo Gulugulu valla ben başından beri hiiiçç kasmadım kendimi. Canımın çektiğini yedim. Cips,kola,dondurma, jelibon,bool bool çikolata, fast food maşallah bu gece 29+0 oluyoruz bir aksilik yok 😂
cansualisa Gulugulu su kolayı tek sevmeyen benim herhalde cips tükettim demin yedim prınglesss😀 Migros’ta indirimdeydi daldım hemen