deletedmom947 Edzli Hindistan cevizi yağı, badem yağı, doğal zeytinyağı veya kakao yağı kullanabilirsiniz. Bunların hepsi çok fazla nemlendirir. Doğal olmasına dikkat edin muhakkak🌺
Anne3434_ Edzli daha önce kullandığın bi krem varsa nemlendirici ona devam edebilirsin ama karnına sürmeye 3 aydan sonra başla kremleri. Bence en sağlıklısı yağ sürmek krem sürmektense daha mantıklı bebe yağları da kullanabilirsin ama ben hakiki zeytinyağı sürüyorum özellikle karnıma 7 ay bitti daha çok şükür çatlamadı
Zeynep89 Edzli bebe yagii bbepanten plus hem ucuz hem gayrt guzrl benim ggoguslerm cok kurumustu bol bol nemlendirici krem..bebe yagi surdum bi sure k4mremde bepanten bebe yagi disinda niveanin buyuk vucut losyonundan aldom bide bebek vazelinide iyi geliyor . Vazelini gobegimdede cok kullandim yumusacik oluior. Pahali kremlerden hic almadim kullanmadim ben
Edzli Anne3434_ bu güne kadar hiç bişey yoktu bugün resmen vücudum yaşlanmış gibi döküldü pul pul 😂 Şaka gibi ya 😂 Teşekkür ederim yağları denicemmm 😘🤰🏼
Kamelya Hindistan cevizi yağı ve aynısefa kremi kullanıyorum ben bence çatlak kremlerine o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum doğal olan yoldan ilerliyorum 22 haftalığım henüz bişey yok bende ama çatlıcaksak eninde sonunda çatlıyormuşuz 😊
Anne3434_ Edzli zeytinyağı dışarı çıkarken süremicek olursan badem yağı da kullanabilirsin kokusu vs de yok en azından
desagr Normal nemlendirici kullanabilirsin canım 3. Ve ya 4. ayından sonrada lierac çatlak kremine başlayabilirsin
Blackmelody Hindistan cevizi yagim var kavanozdan satılıyor 30₺ ye aldım mis gibi de kokuyor. Hem de çok güzel nemlendiriyor.