Oznurtopal Anonymousmom eyvahhh🥺 daha erken bekler inşallah 😐 yarın da bu belirti olursa doktora gidicem
mimar_anne Oznurtopal geçti canım 38 haftalığız şuan haftaya nasipse doğum korkulacak bir şey yok merak etme varsa da sancın serumla durduruyorlar
Mamimamimami Oznurtopal merhaba 23 haftadayim benimde makara bı baskı oluyor ara ara doktorunuza sordunuz mu ne dedi acaba geçti mi sizin
Oznurtopal Mamimamimami idrar yolu enfeksiyonu çıktı nstde sancı çıkmadı açıklık vs yoktu. Monurol kullandım enfeksiyon geçince baskı da geçti. Zaten makat gelişti ben böyle dediğimde
Mamimamimami Oznurtopal dün idtar kan verdim birşey çıkmadı gazdan olabilir mi diye aklıma bı o geliyor sürekli oluyor mu sizde yoksa
miracyusufveberilmoms Oznurtopal benimde popo deliğim çok acıyor oğluma hamileyken hiç böyle olmamıştım bu çok zorluyor beni:( 32 haftalığız
Oznurtopal miracyusufveberilmoms başı aşağıdadır belki. Ben de çok hareketliysem ağrım ve baskı oluyor şuanda. Nstde sancı çıkıyor dinlenmeye çalışıyorum o yüzden☹️
Oznurtopal Mamimamimami yok devamlı olmuyor. Dediğim gibi kendimi çok yorarsam falan oluyor bebek baskı yapıyor sanırım. Kabız falan misiniz acaba yada bebek baş geliştir belki
2023bebegim Oznurtopal evet bebek baskı yapıyor son zamanlariniz ise doğuma hazırlık için öyle baskı uyguluyorlar ben 4 gündür yatalak olarak yaşıyorum yuruyemiyorum