Kubrasnyrt Arkadaşlar doktorum spinal anestezi ile yapicaz doğumunu dedi bu şekilde olanlar yazabilir mi çok korkuyorum ilki epidural di ama sonrasında cok çektim yine öyle olur diye korkuyorum
gamzosgamzos Kubrasnyrt benim iki dogumumda spinal anestezi ile gerçekleşti çok memnun kaldım çabuk toparlandım ☺️
Sedoa_ Kubrasnyrt spinalin 3. Günümdeyim. Ameliyattan korkma kendini telkin et ortamı görmek gerer sadece ama çok kısa sürede bebeğini görüyorsun onu gördükten sonra zaten ne yaptıklarını bile anlamıyorsun. Sonrasında baş ağrısı olmaması için kahve bolca iç diyorlar.
minik_koala_ve_annesi Kubrasnyrt spinal yaptim cok rahat gecti dogum yapacak olsam yeniden spinal secerim
Kubrasnyrt gamzosgamzos güzel birşey duydum çok şükür yaa bel ağrısı yapıyor falan diyorlar korkuyorum gercekten
Hilal2 İlki genel yapan biri olarak şuraya ilişeyim valla bi daha genel istemiyorum zoor ayıldım sarhoş gibiydim
gamzosgamzos Kubrasnyrt en son dogumumun üzerinden 9 ay geçti çok şükür bel ağrısı yaşamadım 🙂 kızım bütün gün kucağımda olmasına rağmen
Hilal2 Kubrasnyrt ya bana oldu diye sıze olacak değil korkmayın ama zor ayılmıştım ağlaya ağlaya gitmiştim 🥺
Kubrasnyrt gamzosgamzos çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için sağlıkla büyüsün bebeginiz inşallah bende rahat bir şekilde buyuturum inşallah bebeğimi hakkımızda hayırlısı olsun 😊
Hebelehubele İlkini 5 yıl önce spinal oldum gayet memnundum ne baş ne bel ağrım yoktu çabuk toparladım miss gibi doğum oldu inşallah bunda da öyle olur
Kubrasnyrt Sedoa_ çok teşekkür ederim peki kahveyi nasıl içmem lazım yani 3 u bir arada falan mı yoksa sade Nescafe mi içmem lazım
Kubrasnyrt minik_koala_ve_annesi çok teşekkür ederim inşallah bende sağ sağlım atlatirim bu süreci bebeğimle inşallah 😊
gamzosgamzos Kubrasnyrt amin canım inşaAllah Allah razı olsun 🤲🥰 sende sağlıkla kavuşur sağlıkla büyütursün inşaAllah 🤲❤️
Sedoa_ Kubrasnyrt sade nescafe şeklinde ya da türk kahvesi. Sütsüz şekersiz. Ben starbuck filtre kahve çektirdim evde yapıp termosa koyup içiyorum