Smyye_ozkynk Bebeğimin hareketleri yavaşladı doktorum takip etmemi duruma göre hareket edeceğimi söyledi. 36 Bitti dün. bu hafta da doğum yapanlar var mı.
beybito27 Smyye_ozkynk Bebeğiniz ne zamandan beri yavaş hareket ediyor? Sizin konunuz hakkında bilgim yok ama ben de 34 teyim ve aşırı grip oldum korkuyorum
Harunnazli Smyye_ozkynk 36+6 da doğum yaptım kızıma erken doğum riskim vardı zaten başından beri şuan 3 buçuk yaşında prematüre bir bebekti ama çabuk toplandı
Smyye_ozkynk beybito27 2-3 gündür. Doktorunuzla mutlaka görüşün bence. Bazen bebekler daha sakin oluyor normalde
Elifderin34 Smyye_ozkynk suyu azaldı ve bebeğin eşi bebeği beslemiyor kilo alımı durdu bu yüzden erken almak zorunda doktorum :) sizin neden erken oluyor? geçmiş olsun
Smyye_ozkynk Elifderin34 kalp atışları önce üst sınırda çıkıyordu bugün alt sınırda çıktı eşi beslemiyor diye bizim de. Gönlüm rahattı 36 ya geldiğimiz için herhangi bir problemde Doğum olursa diye ama şu an nedense telaş ediyorum😒
Elifderin34 Smyye_ozkynk bu haftalar çokta sıkıntılı haftalar değil 29 .haftalarda doğanlar bile yaşıyor içiniz rahat olsun bebek gelişimini büyük oranda tamamladı allahın izniyle bir sıkıntı olmaz sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🌸