Gugu Handem. vgiler. Bebeşi ellerinden öpiyorum. Allahim acil sifaler ve kiloler almayi nesib etsin💕 amin
Handem eljid rabbim banada nasip etsin inşallah o günleri canım 🙏🏻❤️1900 doğdu 31+2 günlük şimdilik tahliller çok şükür temiz 🙏🏻❤️Solunum makinasında bağlı işte sür götürüyoruz elimden başka birşey gelmiyor 🙏🏻Senin ne kadar doğmuştu
Cansutkbs Handem içini ferah tut benim eşim 28 haftalık doğmuş hatta kilosu 900 grmmş. Maşallah turp gibi😂😂 hiç üzme kendini sağ salim çıkacaksınız oradan inşallah 🙏
eljid Handem çok şükür cnm allahın ona yardım eder emin ol cnm melekler 1 kilo doğmuştu benm ki çok sukur seninki iyi solunumdan korkma 38 haftada doğan bebekte bile oluo o 2 kilo oldumu allahın izniyl3 v3rirler sana solunumu duzenleyp cnm
Slha Handem okudummm rabbimm en kisa zamanda kucagina alip evine gotyrmeyi nasip etsin sana evladina tum hamilelere sifa versin rabbm bnmde riskim var gbi dun nisan gbi bisey geldi insallh nisan degldr tabide rabbm evlatlarimizi bize bagslasin acilarini gostermesin
Nurylcndag Handem okudum canım, rabbim sana, bebeğine, senin gibi olan tüm anne ve bebeklerine ve banada şifalar, sabırlar versin inşallah bende 31hafta oldum bugün benimde erken doğum riskim var 🙏
Handem Slha amin inşallah🙏🏻❤️Herseyini hayırlısı ol başımıza gelince çok daha güçlü oluyoruz bebeğine inan ❤️Haberdar et inşallah birler olmayacak