BeyazPapatya Deletedmom_21 Benimde bat 1 Ocak Temmuz’da kürtaj oldum 3 aydır deniyoruz henüz gelen yok her ay bi belirti yaşıyorum bakalım bu ay nasip Rabbim herkese hayırlısını versin inşallah 💕
CaglaCan523 Merhaba bat 21 aralık yani dündü. Temmuzdan beri istiyoruz bakalım hayırlısı daha test yapmadım 1 2 gün daha geçsin diye bekliyorum boşuna ümitlenmemek için
hsns CaglaCan523 ayyy hadi hayırlısı inşallah 🙏 Haydo kızlar hep beraber abdest alıp birbirimize dua edelim ay sonuna kadar Allah bize güzel haberler nasip etsin inşallah 🤲😍🥰
Kbra00 hsns Valla canim hergunu oyle geciriyorumki gercekten aksama kadar sabredebilirimiyim bilmiyorum🙈Doktorum 15.gunu yap testini dedi bakalim yarin gunum insallah hayirli sonuclar cikar cok heycanliyim 1 yildir bekliyoruz❤️
hsns Kbra00 hayırlısı olsun inşallah canım ne diyim bilmiyorum bekleme süreci çok zor bende bekliyorum 28i nasıl gekicek hiç bilmiyorum 🥺
Ilaydaerd esmerella37 benimde sizin gibi sağ kasığımda belime vuruyor hatta bat 29 inşallah güzel haberler alırız
Kbra00 hsns Evet canim zor cok zor hatta ama elbet zamanlari var miniklerimizin Rabbim geciktiriyosa eger sonunda guzellestirmek icin yeterki sabredelim🤲🏻❤️🌸
Hayal02 Deletedmom_21 benimde ayın 1i klomen kullandım 3 yumurtam çatladı ama bilmiyorum yine umutsuzum açıkcası . Sadece baya akıntım var ama oda önceki aylarda oluyordu
2oglus Deletedmom_21 inşallah canım 🤲 rabbim hepimizin gönlüne göre versin bu yeni yıl hepimize güzellikler getirsin hepimiz istediklerimize kavusalim
Kbra00 Kizlar asilama oldum bugun 15.gunum ve regl gunum ayni zamanda..sabah test yaptim bu sekilde cift cizgi🙈ama kahverengi kanamam oldu insallah yerlesme kanamasidir dua edin nolur kan verdim sonucunu bekliyorum suan❤️
Zeynept59 Kbra00 ayyy çok sevindim çok şükür Rabbime nasip etti sana umarım bizimde öyle olur hadi kan sonucunu bekliyoruz baya haftası yüksek belli ki ben burdayım anne diyor çünkü 🙏😍
Deletedmom_21 Kbra00 Ya ne güzel, tebrik ederim, sağlıklı bebek olsun inşallah😍 Hemen kan ver canım😍🙏
Kbra00 Kizlar konusmustuk burdada hatta haber verelim dedik insallah o guzel haberi verebilirim cok heycanliyim zaman gecmiyo suan🙈Hepimiz kavusalim mucizelerimize insallah🤲🏻❤️🌸
esmerella37 Kbra00 yaaaaa varrr amaaaaa 🥰🥰🥰🥰 şükürler olsunnn rabbime bak sana verdi insallah bizede verir yaa allahımm 🥰
Kbra00 esmerella37 yaaaaa kuzum gercekten sonucu elime alana kadar hala inanamiyorum heralde surekli kendime cimdik atiyorum gercekmi diye🙈Allah nasip etsin tum isteyenee🤲🏻❤️
esmerella37 Kbra00 bence var cnmm simdiye kadar etkisi gitmesi lazım olmasa cıkmazdı diye dusunuyorum ben dıkkat et sen kendine genede bolca dinlen 🥰