beyzzsenturkk Kucuk_melegim damla damla sık sık tuvalete gitmek en belirgin özelliği sonrasında yanma ve kaşıntı eşlik ediyorsa da enfeksiyon belirtisi🤷🏻♀️
Deletedmom_29 Kucuk_melegim Sık sık tuvalete gidiyordum ama damla damla , sürekli tuvalete çıkma hissiyatı , idrar sonrası yanma , kasıklarda ağrı , vücutta ateş özellikle geceleri yatamıyordum , idrarda koku
Sanie Kucuk_melegim ilk önce cok sık idrara cıktım ve yanma oldu. Sonrasında karnımda ağrı oldu ve batmalar başladı. Doktora gittim serum takıldı tahlil verdim enfeksyon olduğu cıktı.
Eren_umay2 Kucuk_melegim kasıklarımda şiddetli ağrı sık sık tuvalete gitme ve sürekli çamaşır değiştirme yoğun enfeksiyon çıktı yanma falan yoktu bende herkeste değişkenlik gösterebiliyor 🥴
Kucuk_melegim Deletedmom_29 sık sık tuvalete çok su içtiğimden gidiyorum ama herhangi bir ağrı vs eşlik etmiyor yanmada yok gecen hafta baktiridm idrar enfeksiyonuna birsey yok dedi ama sık tuvalete çıktığımdan cok şüpheleniyorum hep çişim varmiş gibi geziyorum 32+2 haftaligim
Deletedmom_29 Kucuk_melegim Bende diyette olduğum için günlük 3 litre su içiyorum ama tuvalete çıkınca afedersin foşur foşur işiyorsun yani enfeksiyonda öyle olmuyor tutamayarak hale geliyordum tuvalete çıkınca hiç birşey gelmiyordu resmen su damlası bunun için mi tutamıyorum falan diyordum tahlil yaptırdıysanız ve enfeksiyon çıkmadıysa gönlünüz rahat olsun ben 1 yıldır çekiyorum bu enfeksiyonu
Kucuk_melegim Deletedmom_29 enfeksiyon kadar ilet birşey yok bebeğime zarar vermesinden korkuyorum bakteri sökücü idrar temizleyici verdi doktorum onu içiyorum iyi geliyor ama herhalde bebek baskı yaptığı için tuvalete cikacak gibi hissediyorum tuvalete gittigmde baya baya cok işiyorum azcik azcik degil yani sizede geçmiş olsun
Kucuk_melegim Deletedmom_29 haftaya pazartesi hastane randovum var tekrar idrar tahlili vericem baksınlar şimdi içime dert oluyor bu hafta mi gidip gostersem diye ama geçen hafta gosterdm boşuna da gitmeym pazartesiyi bekleym diyorum
Deletedmom_29 Kucuk_melegim Teşekkür ederim canım , evet çok kötü bir şey biz izinler dahilinde genelik düşünüyorduk ama olmadı enfeksiyonum hep tekrarladı spermleri öldürüyor enfeksiyon 5 ay kaldı tayine o zamana kadar tevadimi oluyorum antibiyotik, toz şaseler kullandığım halde bırakmıyor peşimi
Deletedmom_29 Kucuk_melegim Yok hayır evlendikten sonra oldu bekarken hiç enfeksiyon nedir bilmezdim eşimde tahlil verdi enfeksiyon çıkmadı onda bir şikayetide yok ürolojiye gideceğim böbrekte kum varsa enfeksiyonu tetikliyormuş
Kucuk_melegim Deletedmom_29 anladim canim mutlaka tedavini ol bukadar ilet birsey görmedim gebeligimde 3 defa oldum her an yine olucam korkusuyla haftalik baktiriyorum
Deletedmom_29 Kucuk_melegim Umarım bir daha olmazsın sağ sağlim bebişini kucağına alırsın ❤️ Hamilelerin duası kabul olur derler banada dualarında yer verirsen çok sevinirim 🙏🥹
Kucuk_melegim Eren_umay2 haftamizdan dolayi bebek baskı yapıyor onu saten sayarsam enfeksiyon olmuş olurum🥲 kac defa gittim birsey yok diyorlar ama bebek baskısından çok şık işiyorum
Eren_umay2 Kucuk_melegim bebek baskısından benden çok idrara çıkıyorum zaten o an hissediyorum idrar torbama baskı yaptığını enfeksiyon her şekilde oluyor maalesef en ufak bişeyden gelebiliyor