Bukre_01 Merhaba hanımlar,adana da özel hastane muayene ve doğum fiyatları ne durumda bilenler var mı? Doktor önerilerinizide alabilirim😇 teşekkürler
merve211 Bukre_01 merhaba canm algomet hastanesi Ayten baymas çöktü hoca var muayenesi 300 sezeryan doğum ücreti 4500 önceden özel adana Universal hastanesindeydi doktor oranında ücreti aynı doktor için bu hastaneye gidiyorum ben çok memnun kalırsın
Ayseelaa Seyhan Başkent Hastanesi Didem alkış yağnaç hocaya gidiyorum muayene ücreti 420₺ sezeryan doğum 4600 ama yeni yıldan sonra fiyatlar degisecekmis
Syda_01 Özel algomed hastanesinde eda hanıma gidiyorum muayene sgklı oldugum içn 230 dogumu daha sormadık
Esra_gul Syda_01 Syda_01 merhaba bende Eda hanıma gidiyorum bende sigortalıyım ilk üöreti 230 TL aldı ama bundan sonra 300 TL olacağını söylediler doğum ücretini öğrendiğin zaman bizi de bilgilendirir misin birde Eda hanımdan memnun musunuz ben iki defadır gidiyorum çok tatlı dille anlatıyor herseyi güzel bilgi Veriyor
Syda_01 Esra_gul cok memnunum çok güzel ilgileniyor dogum için bu sefer gittiğimde konusmayı dusunuyorum zaten yazarım buraya