Sennuraslmelek Merhaba kızlar aşırı akıntım war kokusuz ama rengi biraz sarı gibi bi sıkıntı olurmu doktor 1 ay önce idrar almıştı ozaman bi gecelik toz verdi suan akıntım dewam 12+5 im ama yoğun akıntım war kokusuz ama sarı renkte
Prensesinannesiii61 Sennuraslmelek benim nerdeyse 20. Haftadan beri akintim var sari ve yoğun kokusuz kasintisiz fitillede gecmedi suan 38. Haftadayim doktor bi sorun oldugunu soylemedi
piiremsesinannesiii Sennuraslmelek canım bende de var hamileliğimin başından beri ve geçmedi sırılsıklam oluyo bazen iç çamaşırım ama normal olduğunu söyledi doktorum da etraftakilerde
femme Sennuraslmelek bende 10+2 olduk bazen çok ıslanıyor sık sık tuvalete ciktigimindan peçete koyuyorum , normal olduğu söyleniyor, sarıya dönük ama kokusuz kesintisiz sizin gibi
Kahyaasena Sennuraslmelek benimde var su gibi bazen beyaz kremsi olrk geliyor 20 nci haftadan gidiyorum
Brc1 femme merhaba bende peçete koymuştum doktorum çok kızdı peçete hava aldırmadığı için daha çok akıntıya ve enfeksiyona sebep olacağını peçete ve günlük pedlerin yoğun kullanımında idrar yollarında büyük sorunlar yaşayabileceğimi söyledi lütfen sizde dikkat edin 🥰🙏
Diidosd femme dk başı saat başı iç çamaşırı değiştireceğiz. Yapacak başka birşey yok. Bende doktorum sordum o da öyle dedi. Normaldir bir sorun yok.
femme Diidosd doğru diyorsunuz , is yerinde biraz zor orasi da , yapacak bisi yok artık, teşekkür ederim