Fahin Bsragrkan bana prilam yazdi. Dun gittik doktora. Kalp atisi dinlemek icin. İlac fayda etti ne yalan soyliyim. Yoksa hic duramiyordum. Siz nereye gidiyorsunuz doktora
aysenur-y1 Merhaba ben de 7+0 birkaç gündür hafif bulantım oluyor kusma yok aşırı uyku isteği halsizlik mevcut şu anda bir de hamilelikten mi bilmiyorum kızlar burnum tıkanıyor kulaklarım tıkanıyor yaşayan var mı bu durumu acaba?
aysenur-y1 sumeyraacyg ben de öyle diyordum fakat birkaç gündür midem bulanıyor ilk önce soğandan tiksindim soğanı düşünmek bile midemi bulandırıyor
nerminnn_ aysenur-y1 benimde 7+1 ara ara kaşık ağrısı var burun tıkanıklığı geceleri özellikle çok fazla kusmuyorum tiksindiğim tek şey soğan düşününce bile kokusu burnuma geldi
aysenur-y1 nerminnn_ al benden de o kadar soğanı düşünmek bile midemi inanılmaz bulandırıyor ilk ondan tiksindim zaten geceleri benimde burnum tıkanıyor
Kubra1414 Bsragrkan 6 haftalığız şuan ama doktor kalbi yavaş atıyor dedi ve çember şeklinde siyah birşey var dedi
Hilalkmn11 Bsragrkan benim de 8. Haftanın içinde ama enfeksiyonum var o yüzden bu ara çok sık gittim doktora. Bi sıkıntı olmazsa ben de 3 hafta sonra gideceğim tekrar
Bsragrkan keremalya1724 aynıyız canım vallaha e şimdiden mi aldın 2 li taramaya doktorun mu dedi canım su hafta da yaptır diye
keremalya1724 Bsragrkan kalp atışını dinledikten sonra randevuyu kendi verdi canım ben söylemedim. Çok zor bı gece geçirdim tansiyon düşmesi çok yoğun bulantı bebeği merak ediyorum bu perşembe gidicem inşallah bir bebeğe bakmak istiyorum
Bsragrkan dilos011 oy çok sevindim canısı. Cinsiyet belli mi bana da dua et ne olur sağ Salim kucağıma alayım hayırlısıyla
dilos011 Bsragrkan ijsallah Cnm sende sağ Salim kucağına alırsın doktorumuz erkek dedi ama bakalım detaylıyı bekliyorum yine de umarım değişmez
Bsragrkan dilos011 umarım canım benim çok sevindim Allahım evlat isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Oglusunuuuda Sağlıkla kucağına al canısı 🫶