ogretmenHnmm Kizlar merhaba herkese 13 Aralik: 54.6 15 Aralik: 126.9 çıkmıştı beta buraya da yazmıştım. 22 Aralik yani Bugün sabah yine kan verdim sonucum 3794.8 çıkmış. Bu değerle kese görünür ve kalp atışı duyulur mu? Ilk gebeligim ve tecrubesizim
Tubatgn ogretmenHnmm Haftanız nedir. Kese genel olarak karından ultrason ile 5-6 hafta arası kalp atışları ve bebek ise 7’den sonra net gözüküyor 🥰
en_guzel_emanetlerim ogretmenHnmm keseyide bebeğide görürsünüz belki kalp atışı için erken der 10 gün sonra tekrar çağırır
hsns Kese ve bebek görünür muhtemelen ama kalp atışları 6 haftadan sonra dinlenebiliyor diye biliyorum
ogretmenHnmm hsns son adet tarihime göre 6+6 canim ama gecikmemin altinci günü pozitifi gördüm. Pazartesi randevu aldim o zaman 7+3 olmuş oluyor
ogretmenHnmm Tubatgn son adet tarihime göre 6+6 canım pazartesi randevu aldim o zaman 7+3 oluyor ama ben gecikmemin 6.gunu pozitif gördüm degerim 54 çıkmıştı iste ultrasonda kac hafatalik cikar bilmiyorum
ogretmenHnmm en_guzel_emanetlerim inşallah ya çok heyecanli ve sabirsizim 1 senedir bu ani bekliyorum🙈😍