Sernnnnn- Kızlar selam, bebeğin kıyafetlerini nasıl yıkamalıyım Mesela beyazlarla birlikte bej rengi açık gri renkleri atsam beyazlar solar mı?
2022bebeki Sernnnnn- Açık gri, su yeşili,somon, gibi ara renkleri tek makine yaptım. Yine de aralarin renk ayırıcı mendil attım ona rağmen az da olsa.mendile renk geçmişti . Beyaz ve bejler bir arada olabilir ama
Gulsengulsen Sernnnnn- bejleri beyazla atabilirsin çok yüksek ısıda yıkamasan da olur çok lekeli değilse zaten ütü de basılıyor. Açık gri de ne kadar açık renk veren bi kumaş mı ona da bakın dediğim gibi 60 da yıkamazsanz zaten renk karışmaz bejlerde yıkanır
Edafmo Sernnnnn- ben renkli beyaz karışık attım rossman ın renk karıştırmayan mendilleriyle. Ama sen istersen beyaz bej pudra gibi açık renkleri bir, diğerlerini bir atabilirsin. Zaten 30 derece yıkanıyor genelde en fazla 40. O yüzden karışacağını sanmıyorum renklerin
seyma9188 Sernnnnn- Beyaz olan her şeyi tek yıkama yaptım.Renklileri de bir yıkama yaptım renk veren bişey olmadı.30° kısa programda 600 devirde yıkattım ütüledim.
Zykbrkty Sernnnnn- valla ben karışık hepsini bir atıyorum öyle mendil falan da atmadım renkleride karışmadı
seyma9188 usenmedimyaptimbirvelet Derece olarak hepsini 30° de yıkattım kuzum.İlk yıkamada leke yok ya kumaş kokusu gitsin diye düşük derecede yıkattım.Yüksek derece zaten iyi değil yıpratıyor kıyafetleri
Hallerimvarbenim Sernnnnn- Kuzum ben bembeyaz olanları bir makina krem dahil ara renklileri bir makina koyu renklileri bir makina yaptım kısa programda yıkıcam düşük derecede