Zeynep_sinemm kızlar her gittiğim doktor başka şey söylüyor dün ki doktor geç döllenme olabilir ve tam emin değilim dedi düşük olabilir dedi kanaman olabilir bu zamanlarda dedi ben anlamadım ya
yamix Zeynep_sinemm bana da aynısını dediler geç döllenme olabiliyor korkma inşallah önümüzdeki haftalarda gözükür aynısı benim başıma da geldi bebek sonradan gözüktü
Zeynep_sinemm kucukbebek İşte o belli değil normalde 6+5* olmam gerekiyor ama insanı çok korkutuyolar bir gidiyorum çok iyi diyolar bir gidiyorum kötü konuşuyorlar
Zeynep_sinemm yamix yani bu şekilde olması normal mi normalde 6+5 olması gerekiyor bu şimdi ne kadarlık bilmiyorum
kucukbebek Zeynep_sinemm Valla bizde 6+6 olmamiz gerekir ama doktor sagolsun bizide korkuttu, saglikli gebelik olmaya bilir falan filan bir suru olumsuz sey soyledi. Haftasinlan uyumlu degil Post acmistim Bende bugun ultrason resmimlen etiketlerim senide simdi canim
Zeynep_sinemm yamix şimdi acile gittim her şey yolunda sadece geç döllenme olmuş dedi seni boşuna korkutmuşlar dedi 🤦🏻♀️