Aylin355 Sevgili annişler bir sorum var size, 31+2 günlük hamileyim 28. Haftaya kadar 11 kilo almıştım üstünden 3 hafta geçti aynıyım 1 kilo vermişim hatta, bu bir sorun mu düşündürdü beni gerçekten bebeğim kilo almıyor mu acaba ya
evin_bozkurt Aylin355 aynı ben 35+ 4 üç hafta önce 62 kiloydum iki hafta önce tarttım farklı tartı ile 61 olmuştum dün bu tartıya tekrar çıktım yine 61 Bende burda beklim beni de görün 😊
Bebisinannesi23 Aylin355 sizin kilo almanızla bebeğin alakası yok . Ben 37+6 haftalık hamileyim . Geçen hafta bir kilo vermiştim . Salı doktor randevum vardı bebeğim haftasıyla uyumlu ve kilo almış. Benim kilo verdiğim dönemde bebeğim 400 gr almış .
Aylin355 evin_bozkurt Ay gerçekten merak ediyorum niye böyle ya son haftalarda daha fazla alınıyor diyordu herkes anlamadım gitti
evin_bozkurt Aylin355 ben korkuyorum umarım çıktığım tartı sıkıntılıdır kontrole cumartesi gidecem daha
berencisil_ Aylin355 29 hafta ile 32 haftq arasında 2 kilo verdim diye seviniyodum lakin aklımda şüphem vardı acaba bebek beslendimi diye bi gittim 1 kilo birden almış 3 haftq içinde yediklerim bebeğe gitmiş bana kalan bile yoktu sonra 34 de gittiğimde 200 gram almıştı ben 1 kilo almıştım oyüzden belli olmuyo sen kilo alsan versemde bebek kendi bildiğini yapıyo