Koalammm Mericico senin yumurtlama günün geçti mi normalde bu ay yoksa yumurtalama gününü mü bekliyorsun
Mericico nez10 ya benim hatam tüp bebek benim transferimin onuncu günü düzgün yazmadım tüp bebek oldum yazmam gerekirdi dimi
Mericico Aysednnz Ayşe çok sevindim benimde tüp ya Rabbim kucağına sağ Salim almayı nasip etsin inşallah ağladım bak
Hamile_Teacher Aysednnz Arkadaşlar ciddi msiniz şaka mı yapıyorsunuz ben üç kez ovüslasyom testi yaptım üçü de çift çizgi ama adet günümde kanamam geldikçe oldukça az gerçi ve açık renkte hamile miyim?
Hamile_Teacher busrabrbr pardon ben anlayamadım tam ovülasyon testinizle hamile olduğunuzu mu öğrendiniz?
busrabrbr Hamile_Teacher evet eğer yumurtlama döneminde değilseniz ve çift çizgi çıkıyorsa hamile olma olasılığı oluyor ☺️ Adete 2 gün kala böyle öğrenmiştim
Aysednnz Hamile_Teacher yerleşme kanamasıda olabilir kan verin bence, benim elim de test olmadığı için dün kafama esti ovulasyon denedim hatta hiç özenmeden rasgele yaptım ovulasyon göstermez bişi çıkma diye ikiside koyuydu bugünde çok şükür kanda pozitif gördüm
Hamile_Teacher Aysednnz Ama ovüslasyon testi ile hamilelik anlaşılıyor mu? O yumurtlama dönemini öğrenmek için değil mi?
Betbet98 Aysednnz adetiniz kaç gün gecikti acaba adete bir kaş gün kala da ovülasyon sonuç verir mi sizce
Hamile_Teacher Aysednnz Şöyle söyliyim regl ikinci günüm ama oldukça az geliyor kanamam ve çok açık renk pembe