siyahinci3 Merhaba kizlar benim 3 gebeligim bu iki kizim var tontis dogdu ikiside..32+2 de 1880 gr di sizin bebisleriniz nasil benim bebisin kilosu azmi acaba neler bebise kilo aldırıyor
_gmzenur_ siyahinci3 31+2 haftalıkken 2 kg’dı canım şu anda 32+2 haftalık hamileyim… Haftaya kontrolüm var bakalım ne kadar oldu kızçem. Her hamilelik Farklı oluyor canım benim ikinci hamileliğim ilk kızım 35 haftalıkken 3.200 kg doğmuştu. Bu sanki ona göre zayıf gibi geliyor🤷🏼♀️ ama tabi arada 4 hafta oynuyor bakalım bu ne kadar doğacak🌸
Prenses34_annesi siyahinci3 32+2 de 1900 dü bakalım salı günü kontrolümüz var 🥰 10 günde önden gidiyor kızçem 💕
Aselsmoms siyahinci3 32+0da 2042 gramdı pazartesi 34 oluyoruz kontrolümüz var bakalım kaç kilo oldu 🤭 muz ,kaşar peyniri, kefir ,tahin pekmez ,bulgur,ıspanak bunlar kilo aldırıyor canım 🤗 ama bence kilosu normal o haftalarda 1800-1900 oluyolar çünkü
ilknur53 siyahinci3 oğlum 3.300 gram 40+1 doğdu bakalım kızın en son 28 haftalıkken gitmiştim 1.100 gram di ay sonu gidicem bakalım kaç olmuş
siyahinci3 _gmzenur_ evet her hamilelik farklı benim kizimda 37.haftada 3850 gr dogmustu ama sanki bu zayif dogacak gibi insaallah alir doguma kadar
_gmzenur_ siyahinci3 Sağlıklı olsunlarda canım kilo boy önemli değil 🙏🏻 sen doğumunu normal mı yaptın sezaryenle mı ?
siyahinci3 _gmzenur_ ilk dogum normaldi ikinci dogumda plesenta previa vardi zorunlu sezeryan oldum buda sezeryan olacak iki dogum arasi cok kisa oldu
siyahinci3 Prenses34_annesi Maşaallah beni de ocak ayinin 10.da cagirdi merak ediyorum insaallah guzel kilo almis olur
siyahinci3 Aselsmoms Maşaallah kuzucuga .Biraz kendimi ihmal mi ettim acaba gibi sorguladim cunki biri bes biri bir bucuk yasinda iki çocuk daha olunca cokda konforlu bir gebelik geciremedim kucuk kizin diş cikarma zamanlari uyku hic yok bizde pes pese cikariyor hali ile bende ayaktayim .
Kubrahmet92 siyahinci3 🙆♀️ Hangi doğum daha kolay geçdi ikisinide yaşamış biri olarak ☺️ Bende sezaryen düşünüyorum panik atağım var diye ama normal doğumdada yapabilirmiyim die tereddütdeyim hep 🤦♀️
Prenses34_annesi siyahinci3 doğrudur canım bizim artık muayenelerimizi 15 günde bire indirdi doktorum
Aselsmoms siyahinci3 benim de kızım 4 yaşında canım zor oluyor dediğin gibi yemeğini yedir çamaşırlar yemek banyosunu yaptır eğil kalk Allah yardımcımız olsun 🤲🥺 bence kilosu iyi kendini suçlama canım zaten kilo fazla önemli değil sağlıkları yerinde olsun kızım 2510 doğmuştu çok şükür hiç bir sorunu yoktu 🤲😍
siyahinci3 Aselsmoms İnsaallah canim zor zahmetli ama Rahmeti bol bir görev annelik hayırlısı ile kavusalim yavrularimiza insaallah
Scarlatina88 bluepoint benimde 29 da 1500 demisti ve gayet iyi demisti kilosu icin. Pazartesi 32 olucam ve benim de kontrolum var bakalim 🤗
Tugbaysima 38 haftalıkken 3700 demişlerdi önden gidiyor benim kız maşallahı var ama her şeyden az az yemeye çalıştım 1 tatlı kaşığı pekmez yarım muz 2-3 ceviz yoğurt süt günlük yaptığım bunlardı 37 hafta olunca bırakmıştım kilosu iyi gidiyor diye sonradan anladım iyi bakmışız 😂🧿