A_syma Kelebekcim K.maraş Özel sular vatan hastanesi muayene 200 tl Normal dogum 5500 sezeryan 5000 ebe 3000 ( Yilbasina kadar )
umena Kelebekcim muayene 300 Normal doğum ilk gebelikse 4.500 sezeryan zorunlu 5.000 ekstra doktorunu çağırmak istersen gece 2.500 da ilave fiyat çakmak Erdem hastanesi
bir_pasa_annesi Kelebekcim 47 gün önce doğum yaptım muayene 300 du sezaryen doğum 4 bin +500 de çift kişilik yatak parası
Lcn1 Kelebekcim benim doğumuma daha çok var haziranda ama merak ettim fiyat sordum normal 6000 sezaryen 8000
Brck0303 A_syma yılbaşından sonra mı değişiklik olacakmış doğumum Şubat sonu Mart başı oluyor 7 bini bulur bu gidişle
Biannebibebe umena erdem hastanesi çamlıcaya gidiyorum ben en son gittiğimde 240 muayene ücreti vermiştim heralde o da 300 olmuştur doğum fiyatlarını da sormamıştım şubeden şubeye değişmez heralde aynıdır
umena Oznurtopal evet ama su ana kadar en uygun özel hastane araştırdığım, ben doktorumu sevdiğim için devam ediyorum ama fiyatlar baya makul ist Ümraniye
Hilaynur Biannebibebe yetişkşn nekdar bilmiyorm ama 2 gün önce gittgimde çocuk muaynesine 400 tl dediler 240 dı dedm zam geldi dediler arayıp sorun bence bi