momysss Ruvvruvveeydaaa bebeğin sağlığı hangisinde daha iyi olucaksa öyle olur tabi rabbim doğmadan şifasını versin inşallah 🤲🏻🤲🏻😞
GulserenKY Ruvvruvveeydaaa İyi akşamlar canım doğum yapmışsındır kaç haftalik bir gerilik vardi bebeginde ve nasıl doğdu
Ruvvruvveeydaaa GulserenKY bacaklarında 3 hafta kadar gerilik vardı, kafasıda olması gerekenden büyük görünüyodu. Ama gayet normal doğdu çok şükür 🥰 Bı sıkıntı yok
Betulll1996 momysss benimde riskli gebelik canı. Bir erken doğumum var Zeynep kamilde perinatolog takip ediyor 20+6 bizde benimde korkum var Allah’ın izniyle herkes yavrusunu kucağına zamanında sağlıklı alsın inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
momysss Betulll1996 bebeğinde ki risk ne canım yine erjen doğum riskimi inşallah sağ salim kucagına alırsın
Betulll1996 7 ay önce 25 hafta da erken doğum oldu bebek 5 gün yaşadı onda aminyotik sıvım sınırın üstünde fazlaydı şimdi bu gebeliğimde sıkı takip yapıyor perinatolog bence sende git progestron kullanıyorum allah hepimize sabırlar versin
Betulll1996 momysss allah sana sanır versin kuzun melek oldu seni diğer dünyada bekliyor olucak Allah’ın izniyle sağlıklı bir evlat nasip eylesin sana
Dost12 momysss cok zor biliyorum… Bende 21 haftalik kaybettim enfeksiyon Dan dolayi dogum oldu. Simdi ise yine hamileyim bu sefer de rabbim boyle imtahan ediyor. Ense kalinligi cikti🥺aglamayin tevekkül edin…