YesimMm- AnnelikSeruvenimm aylardır geçmiyor şuan yine antibiyotik kullanıyorum hayatımda hiç olmamıştım idrar yolu enfeksiyonu. sağ böbreğim üretiyormus. Şuan ki enfeksyonu temizleyip böbreğe katater takilacak
AnnelikSeruvenimm ozlem_196 vallahi bizde de durumlar iyi çok şükür fakat dehşet mide yanmam var. Bazen dayanamıyorum o derece
Zatiye 24 + 5 teyiz çok şükür iyiz. Hafif bel ağrıları ve diş eti kanaması var. Şişlik oluştu ve fırçalarken yoğun bir şekilde kanıyor. Yaşayan var mı ?
Asl-123 Deniz2735 valla benim Hic rahat gecmiyor hala cok bulantilarim var kusuyorum cok tiksiniyorum herseyden dogru duzgun yiyip icemiyorum cok yoruldum
Omurbebekmerv Asl-123 merhaba benimde bulantım ve kusmam 12. Haftadan beri devam ediyor. Şu an 24. Haftadayız. Prilam ham kullanıyorum. Doktoruna sor ve hemen başla bence. Yoksa ben ayakta duramazdım sanırımm
AnnelikSeruvenimm Asl-123 Allah kolaylık versin. Benim 17. Haftada bitmişti fakat ara sıra sabahları halen mide bulantılarım devam ediyor. İlaçlara bağlıyorum birazcıkda bu durumu
Esracaa1 AnnelikSeruvenimm 22+2 ama 1 hafta önden gidiyoruz çok merak ediyorum bayrama doğumu denk gelen olacak mı😂
Nisam19 Kızlar merhabalar bende 20.haftaya girdim ama göbüşüm halen çok hafif yani dışardan hiç belli olmuyor sizinkiler nasıl
Mrvbnbg2208 Nisam19 bünyeden bünyeye değişiyor ama bu haftalar haftalık daha büyüdüğünü hissediyorum ben ama benimki baya kendini belli ediyor
gkcbrn Merhaba, 24+4 olduk🫶🏼 haftada rahim ağzımda açılma oldu ve dikiş atıldı, gunlerim yatarak geciyor. 20. haftaya kadar hersey cok guzeldi. Gunler hemen gecsin saglıklıca dogum yapayım istiyorum. İnsallah miniğim erken gelmez🤲🏼🤍