2prensesannesiiii Şimdi meme ucu pembemsi koyulaşmamışsa kız bebekmiş Koyulaşıp siyahlaşmışsa erkek bebekmiş Kız bebelere hamile anneler göğüs ucunuz koyulaştı mı kahverengi mi ne 😂 benim bebeğim kız yani dr en son %90 kız dedi ve meme ucum koyu 🤷🏻♀️
Sedaknr 2prensesannesiiii bebeğim o hurafe 😂😂😂 ben ilk göğüs ucundan anladım hamile olduğumu o kadar koyulaştı ki. Veeeee kızcem oluyor inşallah 🥰❤️❤️❤️ Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Denizahsen 2prensesannesiiii valla baya pembemsi duruyor 😂 henüz cinsiyeti öğrenemedik bugün tam 12 haftalık olduk 😊
2prensesannesiiii Sedaknr amin amin hurafe onu anladım da doğruluğunu yanlışlığını burda eğlence maksatlı tespit tutanak yapalım dedim duyunca güldüm çünkü😂
Sedaknr 2prensesannesiiii daha neler neler var valla duyunca sinir krizi geçirecek gibi oluyorum 😂 32 haftalık hamileyim hala karnın erkek karnı senin oğlun olacak diyorlar. Halbuki kızım oluyor inşallah ❤️❤️❤️
2prensesannesiiii Denizahsen cinsiyeti kız olan annelerinde koyu çünkü benimde dr %90 kız dediği için kız diyorum buna alıştım 14+4 te bakıldı en son koyu göğüs ucum belki püf noktası daha var söyleyen eksik biliyor😂
Denizahsen 2prensesannesiiii ikisinden biri olacak zaten 3. Seçeneğimiz yok 😂 sağlıklı olsunlarda cinsiyetin hiçbir önemi yok 🥰
2prensesannesiiii Denizahsen ben kendimi kıza alıştırdım ama dr en son demez mi %10 luk pay bırakıyorum diye sonra hastalandım falan hastanelik oldum sadece bebeğin iyi olup olmadığına bakıldı 14+4 ten beri cinsiyeti %90 kız sağlık önceliğimiz her zaman 🥰 4 ocak randevumuz hayırlısı ozaman net der artık 19 haftalık oluyoruz o zamana allah izin verirse 🙏🏻🥰
2prensesannesiiii Hamileanne allahım bana böyle hurafelerle geliyorlar varya kafayı yiyorum güldüm zaten de bu eskiler neyin kafasını yaşamış ben bilmiyorum 🤷🏻♀️ 😂
Denizahsen 2prensesannesiiii oyy sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰 bende ilk günden beri erkek hissediyorum çevremde ki herkes de öyle 😂
2prensesannesiiii Denizahsen maşallah 🧿 rahat geçiyorsa genelde erkek oluyor kız bebek ağır oluyor benim zor geçiyor buna da şükür 🙏🏻
Denizahsen 2prensesannesiiii sadece 2 hafta çok zorlandım bulantı israfta şimdi iyiyim bir sıkıntı yok 🥰
Symaydin Benimde koyu baya ve kiz 😄 ama ilkinden baya farklı geçiyor hamileliğim. İlki erkekti hiç sorunsuz geçmiş resmen. Bunda çok mide bulantim oldu istahsizlik. Karnım çökerken belirdi ve çok büyüdü.