FatmaAselinAnnesi_60 Nazli-61 maalesef herşey her zaman ki gibi zamlı olacak ilk önce Allah ev sahiplerine vicdan versin çünkü 100 tl yada 200 tl zam yapacağı yerde 3 bin zam yapıyorlar sonrada Allah islah etsin marketlerde aynı kafalarına göre zam yapıyorlar Asgari ücret e zam gelene kadar devletin bunlara el atması lazım keşke zam gelmeseydi de herşey uygun olsaydı insanlar böyle oldukça 20 bin de olsa bizlere yetmez!
Nazli-61 FatmaAselinAnnesi_60 evet öyle valla özellikle tek maaş asgari ücretle geçinmek kirada olmak çok zor gerçi Şuan herkes için yaşam zor nolacak halimiz bilmiyorum çok korkutuyor bu gidişat beni
Nurr_22_22 Nazli-61 askeri ücret 100 bin de olsa yinede o zamlarla eriyecekti çünkü bizim halkımız haksız kazanç yapmayı seviyor geride kalan nasıl. geçiniyor umursamıyor şimdi marketten ev kirasina kadar hersey haksız pahalilascak 8500 TL de bisey ifade etmeyecek çünkü alım gücü yine olmayacak
Nazli-61 Nurr_22_22 evet dediğiniz gibi bu zamlara bu artışa bi dur denmediği sürece 100 milyar da olsa hiçbi fayda sağlamayacak insanlara zaten eminim Türkiye içerisinde yaşayan kimsede bu rakama sevinememiştir herkeste zam korkusu
bendiyebiriii Nazli-61 2000 yapılsın 3 bin mi fark hak ettiğimiz? Önce asgari ve memur maaşları karşılaşmasına bir baksanız anlarsınız zaten demek istediğimi. Komple bitirdiler bizi zaten sadece memur örneği vermem kendi durumumdan ötürü yoksa asgari de çok az şu anki duruma göre
Nazli-61 bendiyebiriii yok ben zaten 2-3 binlik bi rakamdan bahsetmedim tabiki hakkınız o değil ne maddi ne manevi öğretmenlerin hakkı ödenmez,ama ülkemiz her konuda adaletsiz bi ülke olduğu için bu konudada çok bi beklenti içerisinde olamıyor insan. İnşAllah hakkınızı alırsınız sizde diğer işini emekle yapan herkeste
Symaydin Biz 2+1 eve kira vermediğimiz halde 10bin maaş alıyordu eşim yetmiyor. Artı kredi kartina da giriyoruz. 8,500 ile büyükşehirler de mümkün değil bir aile gecinsin. Birde kış vakti faturalar artacak. Yılbaşından sonra herşeye yine zam gelecek. Bir anlami yok yani 8500 olmasının. Aynı tas aynı hamam
Nazli-61 Symaydin öyle maalesef bende kiradayım eşim tek çalışıyor asgari ücret birde 800 lira yemek parası ama inanın üstüne 1000de biz cebimizden veriyoruz o gördüğümüzle ay sonunu çıkmaya çalışıyoruz çok zor ya yinede Allah bu günümüzü aratmasın ama çok zor çok kötü gidişat
Dark Nazli-61 ocaktan beri 4 katına çıktı bu herşeyin paralel artması demek. Bu durumda herkese aynı oranda zam yapılması lazım, belli kesim eriyor. Belli kesime seçim için oynanıyor. Hiç bir şey düzelmeyecek enfeksiyon alıp başını gittikce
Nazli-61 Dark yıl ortalarında enflasyon %30 oranında düşecek dedi az önce cumhurbaşkanı ama ne kadar doğru bilemiyor insan hakkımızda hayırlısı inşallah
Nurr_22_22 Nazli-61 öyle tabi eşimin işinden dolayı maaşımı fazla ama bu halde bile yetmiyor ödemeler o kadar çok ki gelen gideni karşılamıyor bile
Dark Nazli-61 imkansız, değişen birşey yok çünkü. Üretim, güvenirlilik, siyasi durum, sermaye vs hepsi aynı devam ediyor, birkaç ayda inmez Geçen sene de dediler kat kat artıyor artık icraat gerekiyor
Bebekliannee Nazli-61 sorun asgarinin 8 buçuk olması değil aslında iyi bir rakam ama onunla beraber diğer şeylere de zam gelecek. Artık yumurtayı 200₺ den alırız kolisini.