poyrazin_annesi28 Prenses34_annesi Benim daha 16+4 🥲 Göğüs aralarim çok kasiniyo yara yaptım hatta biraz erken mi başlamış ne 🥲🥲🥲😂
Prenses34_annesi poyrazin_annesi28 kız Allah senin iyiliğini versin sen ne yaptın senin bayağı bir erken başlamış tövbe yarabbi ilk gebeliğin mi 😂
Seraykg Prenses34_annesi daha önce burada bir arkadaş nişastalı su gbi bir karışım yapıyor muş onu sürüyor muş kaşınan yerlerine bilmiyorum ben denemedim ama denemek isterseniz belki rahatlatır sizi
Prenses34_annesi Seraykg İlk defa duydum canım doğrudur sonuçta burada kimse kimseye zarar verecek bir tarif vermez ama insanın ilk gebeliği olunca bile tedirgin oluyor şu an hani ne kadar cildime sürersen bebeğime bir şey olur mu diye düşünüyorum Bir de bir şey söyleyeceğim bu mesela uyuz var ya bütün vücutta hiç durmadan kaşınıyor değil mi yani normal bir kaşıntı gibi değil sürekli kaşınan bir şey
poyrazin_annesi28 Prenses34_annesi Ben de şaşırdım kendime ilk gebelik 😂 Vücudum hassas mi anlamadım 😂
Seraykg Prenses34_annesi uyuz genelde tüm vücutta oluyor canım hastalarımızda gördüğüm kadarıyla bir de uyuz olsan vücudunda leke de olur
Prenses34_annesi poyrazin_annesi28 olabilir canım benim kiminin teni çok hassas oluyor benim de ilk gebeliğim Benim de tenim çok hassas belki de bu yüzdendir
Prenses34_annesi Seraykg aynen çünkü 7/24 kaşındığını biliyorum Benim öyle 7/24 bir kaşıntım yok sadece zaten genelde en çok kaşıntım dediğim gibi göğüslerim ve karnımda oluyor bütün vücudunda hiç yok yani leke de yok vücudumda Allah’a şükürler olsun 🥰
CmreKsidar Prenses34_annesi ilk 4 ay hergün kusmam hiç bisey yiyememem. Günde 4-5 kere kusmak beni çok yordu. Çokta zordu. Sonra nefes daralmaları basladı,sonra kramplar ama bence mide bulantıları daha fena
Prenses34_annesi CmreKsidar canım her insan neyde çok zorlanıyorsa o onun için ayrı bir zorluk vardır Ben o konuda bir şey diyemiyorum hakkınızı yiyemem Ben mide bulantısı konusunda pek çekmedim yani benim rahat geçti ama işte şu kaşıntı gerçekten beni öldürmek üzere 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Seraykg Prenses34_annesi geçmiş olsun canım yani uyuz gerçekten zor sırtta filan da çok kaşıntı yapar ki için o konuda bence rahat olsun ama belki derin geriliyor ya o yüzden kaşıntı oluyor dur
CmreKsidar Prenses34_annesi haklısınız belki onu yaşasam o daha da zor gelirdi ☺️☺️ İnsallah bir an önce geçer
Prenses34_annesi Gamzeaytunc aynen canım benim bunlar olabilir kimi insan doğurana kadar kusar kimi insan mide bulantısı değil başka bir sorun Yaşar herkesin hamileliği kendine özel enim Allah’a şükürler olsun ki mide bulantım pek olmadı İlk 3 ay oldu o da sabahları oldu genelde ya da yediğin bir şey mideme dokunduysa ya da sevmediyse bebek onu çıkarttı ama şu an ben de 32 hafta 5 günlük hamileyim şu kaşıntı aldı başını gidiyor artık derim yüzüp sokağa atacağım o derece 🤣🤣🤦🏻♀️
Prenses34_annesi Seraykg Büyük ihtimal ondan dolayı oluyor ya ama gerçekten çok zorlanıyorum artık Rabbim yardım etsin Rabbim güç kuvvet versin inşallah bize 🤦🏻♀️
Btlklnc Prenses34_annesi Yüzüstü yatamamak benı halsız yapıyor . Uykum cok bölünüyor gecelerı yanlıslıkla yuzustu yatıyorum herhalde karnımda bır acıyla uyanıyorum. Ayrıca sık sık tuvalete gitmek vee ellerimi yıkama hastalıgım var ellerım yara bere ıcınde :( gececek bugünlerde cok şükür halimize🕊️
Prenses34_annesi Btlklnc İnşallah canım yani bir diyorum hayırlısıyla Rabbim Yeni yıla girmeyi bir nasip etse zaten sonrası İnşallah su gibi akıp geçecek inanıyorum eter ki yavrularımız iyi olsun bunlar eninde sonunda geçecektir diye düşünüyorum ama gerçekten kaşıntı öyle bir şey ki insan anlatamıyor derdini kimseye yemin ediyorum bazen ağlayasım geliyor 🥺
Btlklnc Prenses34_annesi benımde gögüs cevrem cok kasınıyor veee dokunamıyrm hassaslar kantoron yagı suruyorum. Bıde gögüslerim cok güzeldi ucları tozmpembe rengındeydı koyu kahve oldu vee kahverengı yerı kocaman 😂 allahım bır gebelık bu kadar degıstırmemelı ınsanı tamamen vucudum degıstı
Prenses34_annesi Btlklnc kesinlikle ya benim de normalde pembemseydi dediğiniz gibi kahverengileşti ucu zaten acıyor gerçekten etrafı yani acıyor ucunu bırakın kantaron yağı bir faydası oluyor mu peki zararlı değil dimi kullanmak 🥰
Btlklnc Prenses34_annesi zararını görmedm koca karı ılacları bazen ise yarıyor 😀 kasıntısını cok guzel alıyor zaten dogal köylerden getırtıyoruz ıyı oluyor
pembesakura 6 ay seri olarak kustum,midem bulandı hem de bulantı hapı kullanmama rağman hala haftada 2-3 kere kusuyorum.Hiç midesi bulanmadan doğuranlara helal olsun vallahi😂
Prenses34_annesi pembesakura o zaman bu iltifat bana geliyor herhalde abii ki de yaşadım İlk 3 ay çektim de sabahları çektim öyle aman aman bir bulantı da çekmedim 🥰