nez10 Pnryigiter 244lira baün gir online randevu de Gürhan güney de randevu var oraya gidiceksin sekretere sonra onaylat ödemeni yap muayene ol
Pnryigiter Sersel_15 maalesef aşırı fazla bakalım yarın kontrol günü eğer suyu çok azaldıysa mecbur alacak orda
Sersel_15 poyrazin_annesi28 bende ilk ve son gitmiştim zaten aynı doktora gidemiyorum şehir hastanesinde randevu yok doktor yok randevu bulunmuyor nedense
Momyyyrabiss poyrazin_annesi28 ben bugün tuğban seçkin keçecioğluna randevu aldım. İlk defa gideceğim 34. Haftamdayım nasıl bir doktor bilgi verebilir misin🌸ultrasonu falan nasıl
poyrazin_annesi28 Momyyyrabiss Ben cok memnunum. Sorduğum hic bi soruyu atlamaz. Güzelce cevabımi verir. Ultrasonu da benim için güzel anlasilir resimler verir hep manasız vermedi hiç 🥰 İnşallah six de memnun kalirsiniz 🥰
Momyyyrabiss birminnosannesi_ ben de bugün ilk defa gideceğim nasıl bir doktor bilgi verebilir misiniz
Nazlitokgoz Balıkesir Atatürk şehir hastanesinde Simge tezel yozgat ve Çağla Bahar bülbül hanedar çok iyiler bence
nez10 poyrazin_annesi28 evet yapıyor ben gebeliğümn basından beri ona gidiyorum inan baska Dr a gerek bile yok
poyrazin_annesi28 nez10 Detaylı ultrasonu da ona mı yaptirdiniz? Biraz bilgi verebilir misiniz bana. Kaç dk sürdü içeri eş aliyo mu fotoğraf veriyo mu siyah beyaz mi çok soru sordum inşallah sıkılmazsınız benden 😂
nez10 poyrazin_annesi28 yok canm sıkılır mıyım evet eş alıyorlar bnm eşim hep girdi ama geçen kontrolde esler yasak dediler yine herkes girdi:)resim yakalayabilirse veriyor ama braz yoğun bi Dr bnm 20dk falan sürmüştü