Kızlar buraya benimde doğum hikayemi yazmak nasip oldu sonunda pazartesi akşamı saat 6 7 gibi sancılarım başladi zaten ondan 3 gün önce alttan muane olmuştum biraz açıklığım vardı muanede sonra lekenlenmem devam etmişti 3 gün sancılar çok hafifti ilkini suni sancıyla yaptigim için daha çok ağrı sancı bekliyordum neyse o günu geçirdim gece yattım uyudum arada sancılara uyandım Sabah 8 gibi eşimi uyandırdım kahvaltıyi hazırladım kayınvalidem file haber verdik 3 bucuk yaşındaki kızıma onlar bakacakti kendime 6 7 tane hurmayı kaynatıp bı serbet yaptım onu içtim bunu kesinlikle deneyin çok faydası var zaten 2 3 gündür de yapıyordum saat 10 buçuk gibi hastaneye gittik benim sancılar yine hafif alltan muanede 6 cm açıklığım olduğunu söyledi doktor doğum haneye çıktım saat 11 30 du nst ye falan bağlandım suyumu patlattilar sancı gelip ikinmam için suni sancı bağladılar ama oda dayanilmicak gibi değildi saat 12 30 da kızımı kucagima aldım çok şükür size tavsiyelerim son aylarda sürekli sguat yapın ben günde 40 tane falan yapiyodum hurma yiyin bol bol son haftalarda hurmayı kaynatıp suyunu için ben bı kaç kerede adaçayı içmiştim ilke göre çok çok kolay bı doğum oldu ilkte ölmüştüm resmen suni sancıdan biraz dikisim oldu bundada ama ilki kadar çok değil şükür ikimizde iyiyiz rabbim sizlerede sağ saglim yavrulariniza kavuşmayı nasip etsin inşallah