Hatice74 Hamisler civilim.com da Johnson Tesla Travel Sistem Bebek Arabası gördüm fiyati düşmüş alipta kullanan var mi acaba? Yada bu markadan kullanan var mi?
Annesininbalbocugu Hatice74 Wellgro Q3 Golden Horn Seyahat Sistem Bebek Arabası Altın Çiçek aldım hafta sonu 1000 TL ye düşmüş
Annesininbalbocugu Johnson Tesla Travel Sistem arabayı gördüm de arasındaki tek fark benimkinde yay var bunda yok Birde Johnson Tesla Travel Sistem de tekerleri küçük benim aldığının büyük ve şişirme teker mis Valla benim hoşuma gitmedi ama parayı verirken de içim acimadi değil yani 😳
Hatice74 Annesininbalbocugu internet üzerinden almak istiyorum ama güvenemiyorum bide o kadar para veriyoruz iyi bişey olsun. Bu model hoşuma gitti ama bakalım düşünmekteyim 🙆
Annesininbalbocugu Hatice74 Tabiki siz daha iyi bilirsiniz ben gidip gördükten sonra alma taraftarıyim
Turkanzimba Babybee 540 Gold Travel Sistem Bebek Arabası ben bunu alcam internettwn çok iyi geldi bana video filanda izledik çok güzeldi bakinderim hem fiyatında çok uygun