Canım pkos vardı bende de 1 buçuk yıl uğraştım olmadı sonra doktorum ilaca başlayalım dedi temmuzun başında başkadım ilk ay kaldım kimyasala döndü ikinci ay sağlıklı gebelik sadece doktorunun tavsiyelerini dinle ve yumurta takibini yaptır bazen çatlatma iğnesi vuruyorlar klomenden sonra benim ilk ilacı kullandığım zaman kurban bayramına denk geldiği için sadece 1 kez bakabildi doktorum 1 adet yeni oluşmaya başlayan yumurtam vardı iğne yapamıycaz tatil olduğu için dedi iğne olmadan da tuttu ama dediğim gibi kimyasala döndü ikinci ay yumurta takibine gittğimde 7 olgun yumurtam vardı ilki iğnesiz tuttuğu için iğne vurmadı yine o ay tekrar hamile kaldım sağlıklı gebelik şuan yolu yarıladık kızımla 🌸 bende 5 gün kullandım sonra yumurta doktorun istediği boyutta değilse 1-2 gün daha kullandırtabiliyor. Rabbim sana da isteyen herkese de evlat sahibi olmayı tez vakitte nasip etsin inşallah 🙏🏻🤲🏻 Ben önce rabbim sayesinde sonrasında da klomenin mucizesine inanıyorum gerçekten etkili bir ilaç. Birde şuna çok inanıyorum kafaya ne kadar takarsan o kadar zor oluyor ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde ya düşerse ya kimyasalsa ya bişey olursa diye çok aklıma getirdim sonu olumsuz oldu ikinci klomen kullandığımda hiç hamile kalacağımı aklıma getirmedim hiç düşünmedim ve o güzel haberi sonunda aldım. Seninde allah gönlüne göre versin. İnşallah bu ay kalırsın ❤️