Merhaba hanımlar
Dün kadın doğum muanesi oldum ve alttan muane ettiler çok fazla akıntım olduğunu yoğun bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi söyledi zaten ben farkındaydım enfeksiyon olduğunun sonra ultrasonla baktı alttan ve yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını hatta 3 tane yumurtam olduğunu söyledi ve 3 üde çok iyi dedi kesin ikizlerin olur senin dedi ve eşimin ailesindede genetik bu durum ama bu zamana kadar çocuğun olmamasının tek sebebi enfeksiyonun dedi yoksa bu zamana kadar bu kadar iyi yumurtalıklarınla çocuk tutardı dedi ve bana antibiyotik tedavisine başlattı eşimede antibiyotik tedavasi başlattı birde bana fitil verdi 3 gün arayla kullanmalı ve birde şampuan verdi ekstarada takviyeci gıda folik asit verdi ilaçlarımı düzenli bir şekilde kullanmaya başladım.
Ama ben genç kızlığımdada sürekli enfeksiyon oluyordum çok önem veriyorum her tuvalete girmem girsem bile her yerine peçete serer dokunmadan otururum düzenli şekilde siler yıkarım iç çamaşırımı pamuklu giyerim ve ütülerim ama sürekli oluyorum.
Sizde bu şekilde oluyormusunuz bunun için ne yapıyorsunuz bilgi alışverişi yapabilirmiyiz
Teşekkür ederim şimdiden cevap veren herkese :)