gokce66 Kızlar yatışım yapıldı öğleden sonra sezeryan ile gelecek miniğim 37+1 olduk bugün. Dualarınızı bekliyoruz Teyzeleri Ablaları
Gunes99 gokce66 Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın ❤️ bende 36+3 deyim şuan. Bugün kontrol de kilo almadığını gelişim geriliği başladığını söyledi doktorum. 2500 gram 2 hafta da 200 gram tek almış. Sizin bebiş kaç kilo 😑😑
Flyy gokce66 kızZ git doğur ne tavuk pilavıı anaaağğ cok heyecanlı hadi sağlıkla gelsin kuzucukkk 🥰🥰🥰❤️
irosiva gokce66 bizde 1,5-2 hafta kadar gerilik var bana da başta yatış dedi sonradan vazgeçtiler bacım sadece şunu sormak istiyorum sigara kullanıyo muydun yargılamak için değil merak ettiğim için
Gunes99 gokce66 maasallah ❤️ çok korkuyorum bebeğime birşey olur mu. 1 kaybım var 7 aylık çok üzülüyorum 😭
A_syma irosiva Ben gebelik oncesi kullaniyordum. Gebelikte hic icmedim canim. Ilk kizimdada ayni sekilde. Ama ilkinde gerilik yasamamistik. Bebegi besleyen damar daralmis
gokce66 Senem11 bebis doğdu da cnm sancılarım varken olumsuz doğum hikayesi yazmak istemedim size bekliyorm 😊 solunum skntisi varmış o kuvez de