Sukranerolkaradag Merak ettiğim ilk gebeliğimde bulanti ve koku hassasiyeti vardı 1 hafta sürmüştü ama 2.gebeliğim ve kalp ritmi düşük denildi ama henüz hiç bir belirtim yok. Sizde durumlar ne acaba?
Ilkesmomy Sukranerolkaradag kac haftaliksiniz Bana da dusuk demisti ritmi ama meğerse yeni atmaya başlamıştı.
Pemberuya Sukranerolkaradag yani benim ilkinde 8 haftalıkken kalbi durmuştu normalde bulantım vs hiç yoktu rahattım sadece kasık ağrım çoktu kalbi durunca hepsi geçti ağrı vs ama kusmam çok oldu
Sukranerolkaradag Ilkesmomy ultrasona göre 6w3. Doktorlar beni çok korkuttu her an düşebilir kalbi çok zayıf diyorlar.
Sukranerolkaradag Pemberuya bende ağrı yok kahverengi yoğun olmayan lekelenmeler oluyor onun dışında şişlik ve lavaboya sık çıkma oluyor onun dışında bir belirti oluşmadı.
ArvenMom Sukranerolkaradag çok normal ya banada benimki yavaş gelmişti ama yeni atmaya başlıyo bazı doktorlar korkutmaya yer arıyo
Sukranerolkaradag Ilkesmomy güzel şeyler duymaya o kadar çok ihtiyaç oluyor ki doktorlar acımasız bu konuda.
Ilkesmomy Sukranerolkaradag moralini bozma tüm doktorlarin geneli böyle kadin dogumcularin emin ol benim bebegime imkansiiiz gozuyle bakildi resmen 40. Haftadayiiiz gelmesni bekliyorum