bademli_puding Hamileanne ilk başta ekşi aşeriyodum şuan hep tatlı istiyorum ama daha belli değil cinsiyet ilk gebeliğimde de böyleydim kızım oldu
Hamileanne 3kuzuAnnesiyim diğer gebeliklerinizden farklı bir gebelik geçiriyosanız bilinki cinsiyeti farklıdır :)
3kuzuAnnesiyim Hamileanne inşallah:) tek fark tatlı istiorum ve yerken iğrenmiyorum ruyamda bile tatlılar görüorum
Yagmurrrrr_SARTACCC Gunay_14_18 bence kız dir diye düşünüyorum ya çünkü sürekli böyle eksi kokulu şeyler geliyor burnuma
Gulugulu Ozlem12_ kadınların çok az kısmı bazen hamilelik boyunca hiç aşermiyor ama bence aşerirsin çok garib bişey ya isdedinmi hemen olsun da yieyim diyo insan😅😅🤦🏻♀️
Hamileanne Ozlem12_ ben adetime bir hafta kala hamile olduğumu canımın aşşırı derecede limon istemesinden anladım
Butterflyank Ozlem12_ inanır mısın hiç asermedim ama canım hep ekşi acı şeyler yemek istedi ama bizzat şunu yemek istiyorum canım şunu çekti diyemedim 😁😁 35 haftama gireceğim 🤞
Gunay_14_18 Yagmurrrrr_SARTACCC Benimde surekli eksi istyorum tatliya hic bakamiyorum kivini tuzla yiyorum )) Ikiz Erkek bebeklerime hamile iken tatli dondurma cilek bayiliyordum
aasenaktas Merveeall bende öyle bazen aşırı ekşi yedim bazen de tatlı mesela şuan 4 hafta var doğuma aşırı bir tatlı isteği var. Durduramıyorum ama önceki ayda turşu limon vişne bunları isterdim veya poğaça türü yiyecekler
Gulugulu Ozlem12_ ben şu an 14+5 hafta oldum iştahım 1 gün öyle açılıyoki yani boğazımı durdurana aşk olsun çok acıkıyorum 1 günden sonra iştahsız oluyorum bu haftalarda normalmiş 😅😅😅
Ozlem12_ Hamileanne ya ne güzel bende limon hiç sevmem ama bir tane arkdaşım dediki limon ye midem bulanmasa kızdır yedim bir de güzel gitti hiç yüzümü eksiltmedim😅😅😅🥰🙏😅😅🤭🤭🤭
Ozlem12_ Gulugulu çok şükür ya aşermek güzel ben hamlile kalmadan öncede hep aşerirdim yemek gibisi var mı 😅😅😅🌹😘🤭