Gunay_14_18 Salatalik,cilek,dondurma,weftali,Et hic yemedim sonan kadar hep cikolata,patates,makarna yedim,portakaldan-kokusunan bile ,tursudan tiksindim)-erkek Simdi Limon,Mandalina,Kivi tuzla),nohut tuzlu)),turwu)-cinsiyeti bilmiyorum daha)))
aliandalina Oğlumda balık, fasulye turşusu ve kabak tatlısı 2.de çilek, bol limonlu kısır ve börek kızım olacak 🥰😍
dahabirmavi Fatos54 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💕bi kaç arkadaşım koz hissediyor cinsiyet tahmin sitelerinde de erkek çıkıyor kafam çok karışık 😁😁
yagmur089 Hamileanne tatli deli gibi baklava cekiyordu oglumda ve oglum oldu ikincide limon ayva hele ayvayi limonla tuzlayip yemek kizim olcak inşallah
yagmur089 Aydanozen81 ya benimde canim cekmisti bi yerde gordum ama maalesef mevsimi olmadigi icin yiyemiyrouz benimki de kiz
Fatos54 dahabirmavi cinsiyet tahmini ben de hiç tutmadı. İlkinde çin takvimine göre kız diyordu oğlum oldu. Bu hamileliğim de erkek diyor mesela kızım olacak. Ben de tutmadı yani yalan bence 😁 teşekkürler sizde sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🧿🌸🌺
Zehrakgn57 Erik ve kiraz aşerdim cinsiyet belli değil Ve ikisinide eski manav adında hamile manavında buldum 3 erik:140 tlydi😒