Svly12 Kızlar bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için gitmek istiyorum bilgisi olan varmı ücretini de yazarsanız sevinirm
edaaltun Svly12 vitale Taner bey tahminlerinde hiç yanılmıyor 😂 11 haftalıkken tahminde bulundu söylediği çıktı ilk gebeliğimde de öyle 😂
BskSrc Medstar murat doruk, muayene 365 tl. Lara anadolu, ertuğrul akdaş - muayene 515 tl. İkisi de çok iyi doktor, 28inci haftama kadar ertuğrul’a gittim ama fiyattan dolayı son 2 aydır murat bey’e döndüm.
BskSrc Fhaktas medstar’ın rakamları güncellendi mi? Bir bilginiz var mi? En son muayene 365, dogum 7 bin küsürdü…
Fhaktas BskSrc valla sanıyorum hala aynı, ben fatih beyin takipli hastasıyım vitaleden yeni geçiş yaptı o yüzden bize doğum ücreti yine vitaledeki olacağı söylendi, tabi yılbaşından sonra değişecek. Muayene içinde 340 ödüyoruz, o da tamamen geçiş hastası olduğumuz için. Yeni başlayan hastalara sanıyorum ki sizin söylediğiniz fiyatlar geçerli
BskSrc Fhaktas vitale nasıl bir hastane? Orada doğum yapan ve memnun olan tanıdıklarınız var mı? Benim ilk doktorum olan Ertuğrul bey yılbaşından sonra vitale’ye geçecek ama hastaneden (ebelerinden, bakım ve ilgiden) emin değilim 🤔 medstar’ın ebelerine cok iyi diyorlar mesela
Svly12 Elfs 14 de %80 kız dedi bacak arasında bişey yok dedi korkutelindeki Murat bey bilmiyorum yanılırmı 12 hafta erkek demişti sonra kız oldu
Elfs BskSrc Vitale hastanesi Taner bey takipliydim 34. Haftamda artık tak dedi medstar topçulara geçtim, Mustafa beye. Vitale hastanesi inanılmaz yoğun saatleri kesinlikle organize etmiyorlar her kontrolümde 2 saat bekledim hastanede 4 saat beklediğim ve 7 saatte eve gidip beklediğim oldu. Rezillik yani devlet hastanesinde daha az sıra beklersin.
Fhaktas BskSrc valla doğumu orda yapmayacağım (ekstrem bir durum olmazsa) ama medstardaki hemşirelerin daha güler yüzlü ve ilgili olduğunu söyleyebilirim. Doktorlar için bir şey diyemem çünkü başından beri hep aynıydı doktorum, ayrıca doktor işi biraz şans, senin elektriğinin tutması lazım. Konuşup sorduklarına seni tatmin edecek yanıtlar alıyorsan ve evet bu doktor iyiymiş tam benim aradığım kafa yapısında diyorsan aynı doktora devam ediyorsun zaten.
Fhaktas BskSrc şunu da söyliyim vitale de doğum yapıp çok kötü diyen olmadı etrafımda, ama burada bir kaç yorum okudum memnun olmayan. Ben tecrübe etmediğim için bilemeyeceğim. Benim doktorum da Fatih Gündoğdu o da vitaleden medstar a geçti
Sevl Elfs vitale fatma hanıma gidiyorum genelde sabah saat 9 10 arası randevu alıyorum 27. Haftamdayım en fazla 10 dk beklemişimdir
Elfs BskSrc 45 dakika zaman zaman olabilir yoğunluktan dolayı. Ben en az 2 saat 4 saat ve 7 saatten bahsediyorum.
Elfs Sevl Fatma hanımın çok hastası yoktur, Fatma hanımı tercih eden gidebilir. Ben doğum yaptım zaten, 7 ay oldu.
Babyy07 Sevl geçen ay gittim bende çok aşırı yogundu doguma gitmis acil bide fatih beyin çoğu hastasida ona girmeye baslamis galiba ben gibi 10da olan randevular bile 12yi 1i buldu o gun koridorda adım atcak yer yoktu insandan
Smylcn_ Kesinlikle doktor işi kişisel bence. Ben ilk çocuğumda vitalede muayene olup orda doğum yaptım. İlk Fatih beye gittim. Soğuk hastasını tanımayan bi doktor gibi geldi. Koray beye gitme fırsatım oldu. Fazla ciddiyetsiz fazla Güler yüzlü beni ciddiye almadığını düşündüm. Taner beye gittim çok memnun kaldım. 2020-2021 yılları tabi. İkinci gebeliğim şuan. 24 haftama kadar Taner beye gittim. Aşırı yoğun, devlet hastanesinden farksız sıra bekleme randevulu olmama rağmen. Dedim ki bu doktor bu kadar parayı hak etmiyor. 2-3 hasta muayene edip 15-20 dk sezeryan yapıp geliyor. Hastaları dışarıda bekliyor. Randevu saatinde girmek imkansız. En az 2 saat bekledim hep. Artık Kepez devlet hastanesine gidiyorum. Fatma Özlem hanım var. Taner beyle bire bir aynı ilgi de. Sadece cihazı kalitesiz. Görselleri kalitesiz. Ha bide Taner beye telefondan soru sorduğumda bana 3-4 gün sonrasında cevap veriyordu. Devlette numarası olmuyor bence bi fark yok zaten numara veren de günlerce yazmıyor. Muayene param cebime kalıyor bebeğimin eksiğini alırım. Ve neredeyse sıra beklemiyorum bile.
Babyy07 Smylcn_ evet cok haklisiniz o konuda fatih beyden iyisi yok sabah yazdiysam en gec aksama bakiyor mesaja yada öğlen arasinda zaten dönüyor. Fatma hanimda yaşadım bende onu kullandigim ilacta cok yanmam ve kasintim oldu birakicam biraksam bisey olurmu diye birakamadimda iki gun sonra döndü mesajima