Melisashn Kızımıza kavuşmaya 99 🥰🥹 çok heyecanlı kızlar sizde durumlar nasıl,sizler kaçıncı haftadasınız🤭
Gzdmrt2905 Melisashn 99 dan sonra hızla zaman geçiyor diyorlardı öyle oluyormuş 79 kaldı bizim de kızımla kavuşmaya 🥰😊
Melisashn kahvesever__ çok teşekkürler canım ben de geçmez bu günler diyordum ama geçiyormuş bir şekilde inşallah sen de sağ salim alırsın kucağına bebişini☺️❤️
kahvesever__ Melisashn saol canım allah razı olsun daha yeni öğrendim ben bir oğlum var bu ikinci inşallah
Sellmaseellma Melisashn bizimde son 100 en son hatırladığım 280 felandı bu ne ara sıfırlanıcak diyordum oluyomuş çok çabuk geçti valla rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Melisashn kahvesever__ maşallah allah bağışlasın 😇inşallah sağ salim yavrunuzu kucağınıza alırsınız benim de ilk bebeğim olacak inşallah 🥰
Melisashn Sellmaseellma amin inşallah bebeklerimize kavuşuruz sağlıkla .gerçekten de geçiyormuş zaman bana da hiç geçmeyecek gibi geliyordu🥹
Melisashn Kbetul çok heyecanlısındır şimdi 🥹 inşallah sağ salim gelir bebişin sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim 🥰