BskSrc Yenidogan için hangi ıslak mendili öneriyorsunuz? Bir sürü markanın bir sürü çeşidi var 🤔 hangisini tercih edeceğimi şaşırdım 🤭
story BskSrc ben dün indirimden molfix izotonik sulu mendillerden aldım yorumları iyiydi. İlk aylar kendim sulu pamukla silmeyi düşünüyorum ama yine de stokluyorum elimin altında bulunsun.
Sellmaseellma BskSrc ben ıslak mendil kullanmıyacağım e bebekte alt temizleme pamukları var su ile ıslatıp siliyorsunuz daha iyi olur diye düşündüm
Zynpbr00 Sellmaseellma Kesinlikle daha iyi oluyor. Ben bebeğime 1 kere su bazlı ıslak mendil kullandım hemen pişik olnaya başladı. Şimdi pamuk kullanıyorum mis gibi altı. Pişiği geçti:)
BskSrc Sellmaseellma pamuk da aldim da ıslak mendil de stoklayayim diye düşündüm 🤭 dışarıya çıktığımizda kullanması daha pratik olur çünkü
Tugcelb Sellmaseellma bende alt temizleme pamuğu aldım o şekilde yapıcam ama indirimden 12li ıslak mendilde aldım sleepy yenidoğan lazım olursa diye evde bulunsun
Sellmaseellma BskSrc evet ıslak mendil dışarısı için çok gerekli oluyor arkadaşım sleepy kullanıyor memnunum diyor