03rabia48 Mervemeh ben çok erken hissettim vede çok takip ettim sonra bir baktım benim yaramaz kendini hissettiriyor 🥰 13 haftalık ta hissetmeye başladım. Vede şua da da 15 haftalık oldum ve kıpır kıpır 🧿🤩🤩
03rabia48 0Iremssyl Yok ben çok bariz hissediyorum kasıklarım biraz üstünde birde kasılma gibi oluyor bazen bugün 15 haftalık olduk ve şimdi bile hissediyorum 🧿🧿🤩
Niidos Mervemeh 16+2 de minik bii şey hissetmiştim hafta ilerledikçe arttı. Şu an 20+5 ben baya baya hissediyorum ama kocam elini koyunca yoo diyo😂😂 oysa ki biz baya anlaşıyoruz, balıııık diyorum karnıma dokunuyorum tıp ediyo içerden 😍❤️
Niidos catandgirlmom aslında biraz benziyor iyice tepkilerini verince anlayacaksın aslında onun ahreketleri olduğunu😍
Aycicegim6442 Mervemeh ben ilk.hissettigimde gazım varmış gibinde sanki bagirsaklarimda donuyormus gibi olmusti
Hilalprlk Mervemeh ben 17. Haftamın sonunda başladım hissetmeye pıt pıt oluyodu bir anda ilk hamilelik olunca idrak edememiştim. Şu an 27. Haftamdayım dışarıdanda gözle görülüyor artık. Oturup izlemesi keyif veriyo🥰
Canisi50 bademli_puding yaa kesin öyledirr kendi kendimi avutym bari😂😂artık dikkat ediyorum herşeye inşallah daha fazla almiycmm
bademli_puding Canisi50 bende artık dikkat ediyorum valla bide annemlerde kaldım bir ay orda otur ye otur ye daha fazla aldım kendi evimde dikkat edebiliyorum yürüyüşte yapıyorum inşallah artık yavaş yavaş alıcam 😂
Busrakama SiriusA hareket etsin diye peşine düşüp sonrada çok hareket edip rahat vermemesı 😂😂cidden çok farklı bir deneyim 😂😂
mutlulukmevsimi 18+3 te hissettim kanat çırpma gibiydi bilhassa tatlı bişey yedikten sonra 1-2 kere tekme atıyor. Allah dileyen isteyen bu uğurda çaba sarf eden her kadına anne olmayı bu hisleri yaşamayı nasip etsin🌸♥️
Yasemini1665 0Iremssyl eğer anne zayıfsa çok çabuk hissebiliyomuş hareketlerini bende 15+5 hissetmiştim bende ilk kilomdayım hala elimi koyunca hissediyorum 18+4üz bugün
selinsmother Kahyaasena bence normal 20nci haftaya kadar normalmiş. Bide konuşurken yürürken felan hissedilmiyor özellikle dikkatinizi oraya verince anlaşılıyor
Canisi50 bademli_puding iki canlısın yi bebeğe yarar sen otur bizimkiler in yanında bende böyle oldum
Fatma11temmuz 17+5 daha hissetmedim ya ☹️ 60 kiloyla hamile kaldım 56 düştüm kusmaktan suan 58 kiloyum normal mi haftama göre kızlar
bademli_puding Canisi50 aynen bizimkilerde öyleydi yürüyüşe çıkmak istiyodum ilk üç ay çok yürünmez diyolardı şiştim kaldım öyle 🤦🏼♀️
2prensesannesiiii Gizemgksnmz yaaa ben dün gece yatmadan önce ilaç içtim uyudum renni var ya ondan içtim zor yutuyorum zaten içtikten bi kaç dk sonra güçsüz bi tebik yedim 2 tane 😂 ilkini anlamadım bişey oluyor dedim dikkatimi karnıma verdim ikincide anladım 17+5 ten selam 😂😂😂 bu tebiklerin serti olacak bide ayyy🥺🤤🥴🥲
Gizemgksnmz 2prensesannesiiii benimde ilk zamanlar bir gün vuruyosa 2 gün vurmuyodu şimdi hergün horon tepiyor oğlan hatta bazen olduğu yere parmaklarımla pıt pıt dokunuyorum hemen tepki veriyor😂 maşallah sağ salim kucağımıza alırız inşllah