Busrakama Haftadayım çok bekliyorum ama hıssedemıyorum 😂😂kıpırdamadan bekliyorum nefes alısverıs sesım kulaklarımda doluyor ama hıc hıssetmıyorum eşimi de zorluyorum dokun karnıma kal böyle belkı sen hıssedersın kıpırdar falan diye aç mıden dışında hıcbır şey hıssetmıyorum dıyo 😂😂😂
SiriusA Busrakama hissetmeniz için çok erken 😊 daha minicik annesi ne gücü var onun 😇 ben ilk 19da gıdıklanma gibi hissediyordum. Şuan 25+4. Gümbürdetiyor 🥴
KeremikoBayky Mervemeh 24de belirsiz bi his oldu 28 de netleşti 30 sonrası coştu 35deyim başı poposu eli kolu anlaşılıyor sanki
Leylaayla Huysuzzpandam nasul imkansiz diyor doktorlar biz ne hiss etdigimizi biliyoruzdur illa vallah ven 17 de basladim hids etmeye😀
KeremikoBayky Leylaayla ben artık vajinada kafa ve diyaframımda güm güm tekmeleyen iki çift ayak hissediyorum hele bazen hıçkırık tutunca bebişi karnımın altı tıktıktık ediyo çok ilginç ya🤩🤩
2prensesannesiiii Aysglkck normal canım normal geç hissedeceksin sadece 🥰 🙏🏻 Korkma hissedersin allahın izniyle 🥰🙏🏻Belki sakin bi bebe🥰
KeremikoBayky Aysglkck ilk gebelikse ve karnın sıkıysa yani yağlı değil kaslıysa geç hissetmen çok normal yakındır ama
Busrakama SiriusA hareket etsin diye peşine düşüp sonrada çok hareket edip rahat vermemesı 😂😂cidden çok farklı bir deneyim 😂😂
Rabia04_09 Mervemeh bizde şu an 18 haftalık olacağız bende o haftalarda pıt pıt diye hissetmiştim şu anda da aynı henüz çok net hissetmedim
Momm278 Mervemeh ilk gebeligimde 17. Haftada hafif hissetmiştim ikinci gebeliğim 18. Haftadayim baya tekmeliyor
beyza-1 sevda_yldrm bende 18+4 günlük olduk ama hala tam hissetmiyorum ya nerdeyse 19 haftalık olcak 😀