Gupssse Bbsrrr daha kesin bir sey yok anladığım kadarıyla niye uzuyrsun kendini .Yanı kan testi verdin mi?
Pasakizi Bbsrrr valla negatif görünce pozitif zor sizi üzmek istemem çok zor süreç yaşadım biliyorum ama olsa elbet çıkıyor canim birde progestoron veriyorlar o zaten adet getirmtmemek icin ilaçları bıraktığında 1 2 gun sonra adet oluyorsun
Ceyda76 Bbsrrr ınsallah olumludur degılse de ne olur umudunu kaybetme devam et .Bende tam vazgececekken oldu başka doktorla devam et nasıbınde varsa elbet olur 🤲
Bbsrrr Ceyda76 dondurulmuş embriyom var canım onu yapmayı düşünüyorum aslında doktoru değişmeyi düşünüyorum ama dondurulmuş var
Yelkovan1 Bbsrrr dondurulmuşları taşıyabilirsin hastaneyle konuş sana ankara çukurambarda tolga ecemiş doktoru öneririm kendi kliniği var benimki ilk denemede tuttu bol şans Allah yardımcın olsun…
Ceyda76 Bbsrrr taşırsın cnm bellı kı orda bu sonuçlarla sonuç alamadıysan çünkü değerler ıyı kötü değil morfolojı 3 demıssın ben 2 yle ılk denemede ıkız kaldım
Nurrmerttt- Bbsrrr Lütfen üzülmeyin üzülmek vücudu çok etkiliyor. Evet biliyorum elinizde değil ama Allah bekletiyorsa güzelleştirdiğindendir. Lütfen umudunuzu da kaybetmeyin tez zamanda Rabbim kalbinize, yüreğinize göre versin inşallah 🤲🏼♥️
Yelkovan1 Bbsrrr tam bilmiyorum ama sanırım evet nakliye ücreti çıkıyo onunda galiba araştırman lazım