Sedamete ExcitedMomm ben sebamed aldım ama bebeğimi bekliyorum daha o yüzden ne olacak bilemiyorum ama her şeyini kendim de kullandığım için güveniyorum
Gamzer ExcitedMomm İkisinin de losyonunu kullanıyorum. İkisi de gayet güzel. Pişik kremi sudocrem tercih ettim. 2tane 125g almıştım, bebeğim 6 aylık daha yeni bitti. Geçenlerde e bebekte 400g 160 tlydi onu aldım oda bi 7 8 ay götürür herhalde🤣 ve her alt açmada sürüyorum.🙂
asuyalin ExcitedMomm Hiç bilemezsiniz, herkes mustela demişti bana, allahtan küçük deneme ürünleri vardı bende sonuç oğlumda kepek ve alerji yaptı. Bebeğim hiç alerjik bir bebek değil. Şuan pişik kremi sudocrem, şampuan incia kullanıyorum.
Smia ExcitedMomm bende şimdi set halinde almayı düşünüyorum çevremde çok kullanan var ve bezmialem göçmen hastaneleri sadece onu aldiriyo mesela
ExcitedMomm Smia evet mustela içerk olarakta çok önerilen bir marka ama fiyatları biraz daha bundan dolayı yüksek eşdeğer daha uygun bir ürün bulamazsam mecburen alacağım🤷♀️🌸
ExcitedMomm Sedamete Evet sebamed nemlendirici benmde memnun kaldığım bir ürün ikilemde kaldım ondan 🙈 Ya mustela ya sebamed başka düşünmem diye düşünüyorum zaten çocuğum için🌸
ExcitedMomm 0Iremssyl Sudocrem kızımda kullanıyordum ve çok memnundum fakat içerği pek temiz sayılmadığını öğrendim ve bununla ilgili hoş olmayan duyumlar aldıktan sonra bırakmıştım 🙏🏻
Gamzer ExcitedMomm Ben İkisinin kokusunu da beğeniyorum. Sebamedin kokusu biraz daha baskın mustelaya göre ama bence İkisinin kokusu da güzel. Bebeğimin yüzü çok kuruyor sürekli kullanıyorum. İkisinden de almıştım, ikisinden de memnun kaldım. Bittiğinde hangisinden alırım bilmiyorum🙂
Sedamete ExcitedMomm aynı mantıkta ilerliyoruz canım ama ben kimseye sormamıştım senin sorman çok mantıklı belki mustela bebekler için ekstra iyidir
ExcitedMomm Gamzer Vucut ve yüz için farklı ürünler mi kullanıyorsunuz aynı mı ? Ben kızımda farklı kullandım ama mustelann sanrm vucut ve yüz olanın içerği aynı diyorlar bilemedim
Gamzer ExcitedMomm Vücut ve yüz için aynı ürünü kullanıyorum. Mustelanin atopik ciltli bebeklere sadece yüz için olanı da var ama şükür bizim öyle şikayetlerimiz yok. Doktorumuz da losyonu tüm vucutta kullanabileceğimizi söyledi.
ExcitedMomm asuyalin Evet bebeklerde ürünler değişkenlik gösteryor ondan stok değil de bende en ufak boylarından almayı tercih edeceğim ama yine de ilk sıralarda en temiz ürünlerden başlayarak denemek isterm 😊🙏🏻
ExcitedMomm Gamzer Aaa bende öyle yaparım o zaman vücut ve yüz için aynı ürünü kullanrm teşekkür ederim 🙏🏻mustela vucut losyonu olarak eczaneden temin edebilirim dimi ?
ExcitedMomm Sedamete Ahh annelik işte herşeyi detaylıca düşündürtüyor 🥰 İnstgramda içerik ne var sayfası var ben oradan bir çok ürünüm içeriğine de bakıyorum sizde kullanıyorsanız bakabilirsinz 🌸Benim önceliğim içerik temizliği çocuğuma zarar verecek içeriği olma ihtimali beni psikolojik huzursuz ederken bebeğime faydalı olsa da bana göre bir işe yaramaz bir şeyi düzeltirken diğer taraftan daha büyük zararlar içerebilme ihtimali var çünkü ilerleyen süreçlerde 🙈Evet hepsinde illaki zararlı kimyasallar var ama işte elimizden geldiğince en temizini ve bebeğimize en iyi geleni bulma çabasındayz🙈