Sellmaseellma seydaaak ben artı med in uzaktan ölçenini almıştım baya da iyi doğru ölçüyor ama bebeklere koltuk altından öneriyorlae çubuk yani
seydaaak Sellmaseellma evet dediğiniz gibi bende kulaktan ya da koltukaltından ölçenlerden düşünüyorum
Babytwo2 En iyisi braun diyorlar ama epey yüksek fiyatlı. Kulaktan ölçüm bakıyorummben de . Koltuk altı bebek harwkwtlendikçe zor oluyor alın da doğru sonuç vermiyor
Huriyemdk Braun kulak dan ölçer 6525 olmadı lazım son çıkan model trendyolda 1000 civarına satılıyor e bebekse vs daha yüksek 1 ay önce aldım memnunum hastaneler de de onu kullanıyorlar. Alından ölçen başka marka kullanıyordum sürekli yanlış ölçüyordu
Oznurtopal Braun evet pahalı bir marka ama bir modelini buldum koltukaltindan ölçüyor hepsiburadada 160 lira trendyolda 200 lira. Resim yükleyemedim ama modeli prt1000 diye geçiyor
Oznurtopal seydaaak hayır ama onu alıcam çok para da vermek istemiyorum elbette pahalı olanları kalitelidir ama olmadı başka alırım ilerleyen zamanda diye bunu alicam şimdilik