EbruKrhn 11 haftalık hamileyim randevuma bir hafta var ve sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum bir tek benmiyim acaba benim gibi olan varmı😞
Kdr25 EbruKrhn bende senin gibiyim canm 10+4 'üm sadece göbeğimdeki sertlikten hamile olduğumu hissediyorum
Newmomy EbruKrhn Daha çok yeni ondandır😍 ben 20. haftalardan sonra karnım belirginleşip yavas yavas hareketleri hissettikten sonra o duyguya girdim. suan 31. haftamdaym ama kucagıma almadan da tam anneliği hissedemicem gibi:)
Neslisss EbruKrhn Daha çok küçük olduğundan benimde 22. Hafta şuan tekmelerini hissediyorum ve mükemmel bir duygu ilk aylarında sadece ultrasonda görünce hamile olduğunu anliyordum😊
asoplavix EbruKrhn o haftalar çok erken haftalar olduğu için hissetmeniz normal. Bebek hareketlenene,onu tam anlamıyla hissedene kadar acaba? Diyor insan. Ama sıkıntıya girmeyin. Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah 🌸
nilly Ben de hiç hamile gibi hissedemedim kendimi. Masanın üstünden atladım bi keresinde o kadar unutuyodum günlük hayata iş yerine yoğunlaşıyodum. Bebek hareketleri başlayınca karnım şişince inandım hamile olduğuma 😄 şuan son 15 günü bekliyorum doğuma.
EbruKrhn nilly doktorum hareketlerini hissedince kendin takip edeceksin artık rahatlayacaksın ddi ama daha çok var hep tedirginim😒
Adenbebek EbruKrhn merhaba hissizlik le ilgili yazışarı okurken denk geldim bayagı olmus ama bende 9+3 üm ne mide bılantısı ne asırı gögüs agrısı yok bende tedırgınım hep sızne kadar böyle hıssettınız
EbruKrhn Adenbebek hepsi anne kuruntusuymuş ultrasonda hareketlerini görünce geçti korkularım hiç takılmayın öyle şeylere benim hiç midem bulanmadı aşermem olmadı bebeğim iyi şükür sizinde öyledir korkmayın keyfini çıkarın😊💕