OzgeSrc
OzgeSrc malesef estetik değildi fakat söyle diken nasıl diktiyse gayet güzel dikmis ben hic bir problem yasamadim hatta dusunun enfeksiyon dahi kapmadim 10. Gunde dikisimi aldirdim hic bir problem olmadi estetik acisindan bir tik iz kaliyor elbette ama oda oglumun bana armagani cpkda sorun yapmiyorum. Hissetme acisindan da şöyle söyliyim ben çok aci esigi dusuk biriyim cocuk cikana kadar hic bir sorun yoktu hatta sadece parmak uclarini hissediyordum sonrasinda cocuk cikinca tabi yine stres yine korku tamamen bayiltilmak istendim sagolsunlar kirmadilar umarim sizi tamamen bayiltirlar ilk etapda nasil istiyorsun diye sormuyorlar malesef. Birde bana gelen ekip gayet ilgiliydi ben memnun kaldim acikcasi kalmayanda var kotu insanlar denk gelende var ama bana iyisi denk geldi insaallah hayirli dogumlariniz olur korkmayin hersey guzel olacak. Bende cok arastirdim sirf yenidogan bakimi yogun bakim alani en musait hastane oldugu icin orayi tercih ettim. Bir yakinim ozelde dogum yapti kesinlikle amacim korkutmak degil bebegin ilk kontrolleri tam yapilmadigi icin enfeksiyonu tespit edilemedi tespit edildiginde ise degerleri cok yukselmisti hastane cocuk doktoru ve yenidogan bakimi olmadigi icin yatisini kabul etmedi sonrasinda medicalparkda yer buldular o sekilde yenidogan yogun bakima alindi 1 hafta kadarda kaldi allahtan ozel sigorta yaptirdilar bebegede cok.birsey odemediler elbette bebeklerimiz icin hersey deger ama.biyerden sonra maddi kismida dusunmek zorunda kaliyoruz keske mumkun olsada dusunmesek. Benim ilk bebek kontrollerimde enfeksiyon tespit edildi hemen yenidogan yogun bakima alindi 2 gun kuvezde kaldi 3.gun benide yanina aldilar 5 gunde birlikte kaldik özel hastanelerde bu imkan malesef pek bulunmuyor