Asilinannesiezgi Mervekara5 ilerleyen haftalarda off karnım mı parçalanıyor diceksin ben 32 deyim geceleri dönerken tam bi iskence cekiyorum baya acıyor karnım bu iyi günleeeer aaahhh aahhhh 😊
Asiye21 Mervekara5 32.haftadayım ve o haftalara göre daha fazla hissediyorum. Sanki çıkacakmış gibi tekmeliyo bir de kasıklara vajinaya tekme attığı zaman yerinizde duramıyorsunuz😂
Mervekara5 _elfkse yaa o zaman normal bir durum karnımın içini gerdiğini hissediyorum artık resmen 🥹😅
Mervekara5 Asilinannesiezgi bizimde birsey kalmamış o günlere 🥹 peki karnınız hangi haftalarda birden daha çok büyüdü ?
_elfkse Mervekara5 tabiki normal büyüdükçe kemikleri kasları güçleniyor haliyle hareketleri artık daha güçlü miniklerimizin 🤭
Asilinannesiezgi Mervekara5 valla benim ilk hamileliğim 6.ayımda hamile olduğum belli oldu karnım pek yoktu o zamana kadar
soilsmell Mervekara5 29 haftamda başladı o acılar sanki diyorum içerde bir organımı kendine oyuncak etmiş çekiştirip duruyor 😂
Mervekara5 soilsmell bende tam öyle hissediyorum bazen tırnağı falan mı batıyor diyorum gülüyorum kendi kendime 😅😅