Kızlar ben dün gittim 37 haftaligim nst girdim biraz sancim çıktı direk yatış yaptırdılar o kdar çok sancım yoktu tek tuktu daha sonra odaya geçmeden ultrasonda bebeğe falan baktılar alttan muane yapacaklardı kabul etmedim benim bu 2. Gebeliğim sezaryan doğum oldum yine sezaryan olcam alttan muane yapmaları saçma bana tarih vermeleri gerekirken doğum için yatırmak istediler doktorlar hemşireler hep stajer hiç biri anlamıyo kaç doktor geldi baktı kolumu mosmor ettiler damar yolunu 3 kez açtılar acemi hepsi doktorlar tersliyo odaya geçtiğimde ustlerimi almak için eşimi cagirdilar telefonda yasakmis telefonunuda ver dediler doğum yapmıyom bişey yapmiyom sadece takip için yatirdilar sancım çoğalırsa doğum yaptırırız sezaryana alırız dediler ama olmazsada beklicen dediler telefon yok hiç haber alamicaklar benden bende onlardan Küçük bı kızım var aklım onda saten psikolojik olarak çöktüm ağladım öyle daha sonra uzman doktor geldi baktı 37 haftalık olduğum için biraz daha bekleyelim 1 hafta daha dedi o zman çıkışımi yapın çıkmak istiyorum dedim imza atıp çıktım asla bidaha oraya gitmem ya şehir hastanesi yada bilkentte gececem