CanselKrtt Hamileliğin son haftalarında kendinizi beğenmeme, kıskançlık, karamsarlık ve sürekli ağlama durumunuz oldu mu?
Asli2023 CanselKrtt 32+5haftalik olduk son zamanlarda herseye ağlıyorum. Ama yazdığınız sebeplere diil..
Prenses34_annesi CanselKrtt hamileliğim bir sendromu olsa gerek en ufak saçma bir şeylere bile insanın ağlayası geliyor yani geçen gün mesela eşim dedi ki kiminle mesajlaşıyorsun dedim ki kız arkadaşımla mesajlaşıyorum dedi tamam sonra kendi kendime ağlamaya başladım sen bana kızdın sen bana başka bir şey ima ettin diye adam şoka uğradı 🤣🤣🤣
Bebegimizolsun CanselKrtt ayy bende son haftada değilim ama 29 haftadayım ama anlamadım içimden böyle ağlamak geliyor 20 gün izindeydik memlekete gittik eşimle Herşey zoruma gitti kimse bişey demese de içimden ağlamak geliyordu her gece ağlıyordum sebepsiz yere Saçma sapan şeylere canım sıkılıyordu evime geldim şuan biraz daha iyiyim
Babyy07 CanselKrtt 29+5den selamlar bu haftam ful ağlamaklı geçti ortadada sebep olsa bari ama yok cok duygusallastim
Prenses34_annesi Asli2023 ikimizin de haftası aynı olunca siz de kaşıntı var mı karnınızda kollarınızda Ben yine test yaptırdım tabii gebelik kolestezi ile ilgili testim temiz çıktı Allah’a şükür ama merak ettim 🥰
Prenses34_annesi Asli2023 işte diyorum ya her gebelik biri olmuyor ilkinde yaşıyorsun ikincisinde yaşamıyorsun üçüncüsünde tekrar yaşıyorsun rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin