[silindi] Asla böyle huylarım yoktu ama noluyor anlamadım gece gece girdim bi günaha ve şuan pişmanlığını yaşıyorum 20+5 den selamlarrr 🌸
yesillimonn [silindi] Hiç pişman olma afiyet olsun hamilelikte ki iştah bir baska o yüzden kısıtlama kendini😋
[silindi] yesillimonn sağol canımm💖kesinlikle öyle valla ilk 3 ay bulantılarla uğraştım durdum şimdi nasıl iştahım açıldı daha bide dikkat ettikçe daha çok istek artıyor sanki 🙈🙈
Evinamin031120 [silindi] ben 22.haftama kadar 6 kilo ile geldim 28.haftadan sonra yemek yeme isteğim ve yediğim porsiyon azaldı ama kilom aksine arttı 😂 suan 34+3 den +16 kilo ile bildiriyorum 😂
[silindi] Aylin355 hahaha yarasın canım bebişe valla yalnız değilmişim olsun iştahlar açıldı napalım 🙈❤️🥰😄
MaviDeranHazal Aylin355 yaaa pastırmaaa canım o kadar istiyor ki reyonun önünden geçerken kokluyorum ama doktorum yasakladı 😔😔
[silindi] Evinamin031120 valla benim arkadaşım hamileyken 35 kilo aldı şuan bana 16 kilo aldım dediniz ya az bile geldi ve arkadaşım doğum yaptı 1 ay olacak veriyor bile bebiş de sağlıklı 😍😍😍
SiriusA [silindi] gece makarna aşeren tek vizyonsuz ben değilmişim 🤣 ben de az önce kola içtim, yanında da çikolata yedim 🤷🏻♀️
[silindi] SiriusA haha aynen bende sizdenim valla yerken çok iyiydi de yedikten sonra yaşadım pişmanlığı hala atamadım 🙈😄
Tugbaysima Ekmeğe lahana sarması koyup afiyetle yedikten sonra bebeğimin kıpır kıpır olması her şeye değer ♥️😂 kendimi teselli etme şeklim 😂😂
[silindi] Tugbaysima ayy valla ya yedikten sonra bende daha bi fazla hissettim artık tad mı almaya başladı acaba ? 🥰🙈 Cuma günü 21 haftalık olacak kızcem
Evinamin031120 [silindi] valla en son 2 hafta önce doktora gittim 13 kilo almıştım o zaman iyi ama dikkat et çünkü biz max 16 kilo diyoruz demişti arkadaşınız ne yapmış öyle 😂gerçi benim ablam +8le doğuma girdi of bünye ile alakalı bence
[silindi] mistocookie ah aramız yakınmış 🙈 hakkınızı helal edin valla hatta bi tabaklık haşlayıp yiyin pratik 🙈🥰😄 ben yerken çok keyif aldım hatta yedikten sonra bebişim hareketlendi ama sonra kilo aldım pişmanlığı yaşadım 🙈😄
Tugbaysima [silindi] maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin benim son 1 haftam kaldı inşallah 🤭😍