Firdevs53 Gebelikte genital bölgenizde şişme oldumu yani kilo almış gibi ?? İç tarafı değil bikini bölgesi
Firdevs53 Hcrksk peki doğumdan sonraki süreçte iniyormu o şişlik aceba eskisi gibi değil çünkü sanki vücutla beraber orasıda kilo almış gibi kötü görüntü beni rahatsız ediyor 😞
Demmo Firdevs53 evet orası da kilo alıyor resmen 😁42 gün oldu doğum yapalı azıcık topladı kendini benimle birlikte 😂
Melhaercan Firdevs53 ben bakmıyorum bile bakarsam piskolojim bozulacak biliyorum 😄 o yüzden en iyisi bakmamak
Gul_hamad Firdevs53 yok kiizz )) kilo aldigimix icin degisiyor,zayiflarsak eski haline döner belki) beni en cok dusunduren dogumdan diş göruntusu degil içi 🙄🙄 dogumdan sonra
Gul_hamad Ebalp hehe )) gercekten ilk aylar garip duruyordu,bakıyorum anam bu ne,noldu buna böyle)) ama şimdi alıştım 😁😁 bu 3 karın dogurup 0 beden kalanlarin hormonlari değişmiyor mu acaba ? 😐😏
Dilaam Melhaercan ahahah ben istesemde göremiyorum😂😂 saka bi ysna temizlik için ayna vs kullanırken bide yıkarken dikkatimi cekmişti dedim 15 kilo aldım normal oda kilo almıs dedim demek herlesin öyle😂😂
Firdevs53 Hcrksk eşime ne söylesem sen bana her halinle güzelsin hiçbirşeyin yok diyor 😁ama ben yinede tatmin olmuyorum onunda çok sinirleri bozuluyor hep ona soruyorum şuram çokmu kilo aldıı buram böylemi falan 😁😁
Sevdaa27 Kizlar sizinki nasil sekil aldı bilmiyorum ama benim dolgunlaştkca dahada hosuma gitti esimde boyle dusunuyo siz neden begenmiyosunuz anlamadm 😊😊
Firdevs53 Sevdaa27 yani önceden öyle değildi ya şimdi baldırlarda kilo olda orasıda şiştii yürürken birbirine çarpıyo insan kendini biraz kötü hissediyo yanii😁😁
Sevdaa27 Firdevs53 hmm simdi anladim 😆😆 veririz kilolari insallah ne diyeyim ama burdanda soylemek istiyorum kizlar o bölgedende kilo aldigimiz icin orasinda bile catlak oluşan varmis ihmal etmeyin genital bolgenizide kremleyin yada yaglayin kizlarr
ilknremrh Bende geçenlerde ayna karşısında temizlik yapayım dedim gözlerime inanamadım korktum ne hale gelmis yavrum 😂😂
Gul_hamad ilknremrh sesli güldüm 😄😄 36 haftadayim,aynasiz falan elim yetişdigi yerleri temizliyorum yetişemedigi yerler kalıyor 😁😁😁 tüyü yolunmuş tavuk misali😁